Home Gastvissers Huib, vissen in Zeeland

Huib, vissen in Zeeland

Advertenties

Hey Peter, Vorige week een aantal keer wezen vissen.

Huib, vissen in Zeeland

1 keer aan Dishoek 2 uur voor en 2 uur na laag de vangst was slechts 4 scholenbaarsjes.

Huib, vissen in Zeeland

Donderdag na het werk van 23.30 tot ongeveer 01.00 aan Domburg, met afgaand water. Hier het eerste kwartier een tong van 34 cm en een botje en daarna niets meer.

Huib, vissen in Zeeland

Huib, vissen in Zeeland

Zaterdag aan de Oosterschelde bij Oostdijk 2 uur voor hoog, maar niet te doen vanwege het vele groen, de vangst was hier 1 scholenbaarsje.

Huib, vissen in Zeeland

Zondag aan de westerschelde bij Hansweert 2 uur voor hoog en 1 uur erna en de vangt helemaal niets geen beetje gehad ook anderen die er stonden helemaal niets.

Groeten Huib

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 15, 2017

  Antwoord

  Hey Huib, uit het aantal stekken, dat je hebt bevist, blijkt Augustus toch wel zijn tol te eisen, door het warme weer en zeewater, van dik boven de 20 graden, zo ik gisteren zag op mijn gps/combo. In September zal het wel weer aantrekken, alhoewel, er zijn natuurlijk altijd uitzondering, die op het juiste tijdstip op de juiste stek zijn, maar dat blijf je houden!

  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 15, 2017

  Antwoord

  Hoi Huib. Leuk wat van je te horen en ook een mooi verslag met foto’s gemaakt. Die tong zag er niet slecht en dat bij Domburg.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. Jack > augustus 15, 2017

  Antwoord

  Hoi Huib dan heb je het weekend toch weer mooi vol gemaakt een mooi verslag met schone foto,s en de goede tijden komen wel weer gr.Jack

 4. Henry > augustus 15, 2017

  Antwoord

  Hallo Huib,
  In een week een aantal keertjes vissen is gewoon perfect. Helaas wonen wij te ver van het zilte sop en proberen wij om eens in de 14 dagen te gaan hengelen. Ook wij zijn er achter gekomen dat in deze tijd sporadisch een mooie maatse vis aan de kant word getakeld dus zo’n tongenflap is super!!!

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *