Home Gastvissers Nico, vissen aan Zoutelande

Nico, vissen aan Zoutelande

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Hier is een verslagje van Mij en is van de eerste wedstrijd van de zes van de kruisweel uit Kruisland. En die worden allemaal gevist bij de Baaiweg bij Domburg en daar doen Wij voor het eerst mee omdat wij lid van de Visclub zijn . De eerste wedstrijd was op zondag 15 Maart en alle wedstrijden worden op zondag gevist. Maar kreeg later op de avond te horen dat de wedstrijd niet door ging en naar een andere tijd stipt naar wordt uit gekeken jammer had hier enorm naar uitgezien. Ja en was het met overleg waar Wij toch naar toe gingen om te gaan vissen met ze twee omdat we het aas al hadden besteld bij de fam. Dixhoorn. Toen Wij het aas daar kwamen ophalen tegen 8 uur zag het aas zoals gewoonlijk er weer prefect er uit en ook nog een leuk praatje met die mensen hebben gemaakt zijn Wij in overleg naar Zoutelande toe gegaan. Daar heeft me broer nog nooit gevist vanaf het strand en Ik met me Maat Johan daar al een paar keer gevist wel en ook een voordeel je hoef daar niet in ieder geval niet te betalen voor te parkeren. Aankomst daar tegen 8:45 en toen de visspullen klaar gezet en gingen de onderlijnen richting naar het zilte nat toe om 9:10 het water was daar tegen 12.05 laag water dus een mooi getij om eens te gaan proberen om een visje dan naar boven te gaan halen.

Nico, vissen aan Zoutelande

Nico, vissen aan Zoutelande

Wij wilde ook eens weer er op uit omdat het toch weer een tijdje geleden was en lekker op het strand te staan om te vissen en als we wat vangen is het ook mooi mee genomen. Ook zagen Wij ineens veel mensen het strand opkomen en bleek later de visclub uit Middelburg en die waren met 28 man. Ook kwam daar eentje vlakbij ons staan zodat Ik geen tweede hengel kon gebruiken en die viste maar drie uurtjes en gingen daar weer weg toen de toeter ging. De vangsten vielen enorm tegen zoals bij die mensen en bij ons want uiteindelijk haalde Ik daar een klein botje naar boven en ook een klein baarsje

Nico, vissen aan Zoutelande

Nico, vissen aan Zoutelande

Jan haalde 1 Bot naar boven en dat was het daar. Er kwam nog iemand bij ons staan en die vertelde dat ze bijna de gehele week daar aan het slepen waren geweest en dat zal wel de vangsten wel verklaren denk Ik en ook toen Ik weer een zeehond zag op het strand. Toen ik daar een foto wilde maken was die zo weg jammer en ook stond er veel wind op ons kop namelijk zuidwest 5 maar dit mocht de pret voor ons niet duren toch nog een paar foto’s gemaakt van de vissessie en hopelijk de volgende keer meer succes dan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 16, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, weer lekker er tussen uit geweest! Ben wel erg benieuwd waar je gestaan hebt, bij de grote trap aan de boulevard, het speeltuintje of het kustlicht?
  Sta er echt van te kijken dat er 0 scharren zijn binnen gekomen. Eigenlijk is het gewoon voorjaar en bijna april en de scharvangsten zijn weer aan het aantrekken, misschien de afstand?

  Groetjes Peter

 2. Kees > maart 16, 2020

  Antwoord

  Nico, balen dat de wedstrijd niet doorging. Al was het natuurlijk wel lekker om nog effe te vissen. Hoop dat je in ieder geval heerlijk genoten hebt van de zee. Voor mij persoonlijk gaat dat waarschijnlijk (bij gezondheid) nog minimaal een half jaar duren. Veel vissen dus maar allemaal! Dan heb ik in ieder geval wat te lezen:-)

  Vangse allemaal!

 3. Stefan Groenheide > maart 16, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, zonde dat de wedstrijd niet door ging, maar gelukkig toch lekker wezen vissen, de vangsten lieten helaas te wensen over. Gewoon vol blijven houden en dat komt het vanzelf eens een keer goed. Ik weet, het is een eind weg en je moet er een eind wandelen, maar ik denk dat de vangsten betreft schar en wellicht met wat geluk ook gul op de pieren van IJmuiden goed zullen blijven de komende weken, wellicht daar eens proberen?

 4. Eldert > maart 17, 2020

  Antwoord

  Ha Nico,
  Toch weer lekker weg geweest. Ik denk dat het vanaf nu alleen maar beter gaat worden met de vangsten. Jammer dat de wedstrijd niet door ging. Ben bang dat we daar voorlopig even mee moeten leven.
  Succes de volgende keer.
  Groeten Eldert

 5. Henry > maart 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Jammer dat de wedstrijd werd afgeblazen maar…jullie hebben uiteindelijk toch weer de zeelucht op kunnen snuiven.Ook al waren de vangsten overal sober je hebt er toch weer ‘n mooi verslag van gemaakt. Toch ook weerleuk om te horen dat je als zeehondentemmer ‘n aantrekkingskracht op deze beestjes lijkt te hebben. Voor jullie volgende sessie wens ik jullie uiteraard ‘n lekker maaltje voor de pan !!!!

  Groetjes, Henry

 6. jack Jozen > maart 21, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico.
  Ik had bijna je verslag gemist dat zou een doodzonde zijn geweest.Je hebt toch weer een dagje kunnen vissen jammer dat de vis nog niet thuis was en dat de wedstrijd niet door ging. Maar je hebt de dag weer mooi omschreven en de foto,s zijn ook mooi om te zien.Ik hoop dat je binnenkort ook weer een verslagje van onze [De pastoor en de misdienaar]visdag kunt lezen heel veul groetjes Jack

 7. Nico > maart 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden . Bedankt allemaal voor jullie leuke reactie op me verslag.En Jack Ik verheug me al op ook jullie verslag dan en hopelijk met meer vis dan Wij als je ga vissen succes alvast.

  Groetjes de Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.