Home Gastvissers Met Northseacharters op de wrakken

Met Northseacharters op de wrakken

Advertenties


Wrakvissen met de Marie Louise:

Op dinsdag 2-7 weer een dagje wezen wrakvissen met de Marie Louise van schipper Ludo. Het beloofde een mooie dag te worden geen wind en een golfslag van ongeveer 50 cm Om 06.00 uur waren alle 12 personen aan boord en kozen we met gezwinde spoed het ruime sop. Na ongeveer 2,5 uur varen en 33 mijl uit de kust het eerste wrak, er lip nog een matig eb stroompje en de hengels met pieren en pilkers gingen overboord, gelijk prijs mooie gullen van 2 tot 7 kg kwamen aan boord.

Met Northseacharters op de wrakken

Na 1 uur was de stroom er uit, en vervolgde we onze weg richting Engeland de volgende 3 wrakken kwamen redelijk wat gullen, makreel,en een zeer grote pieterman van 38 cm af, ook nog een mooie pollak gevangen.

Met Northseacharters op de wrakken

Met Northseacharters op de wrakken

Op de terugweg het eerste wrakje nog even aangedaan en hebben daar gedrift tot tot 15.30 uur. Moe maar voldaan kwamen om 18.15 uur weer in de sluis met een gemiddelde vangst van 12 gullen per persoon. De ondermaatse gulletjes van 40 cm of kleiner niet meegerekend. Dus een dag met een gouden randje zoals we van deze topschipper Ludo gewend zijn.

Met Northseacharters op de wrakken

Ik zal er nog wat jammer genoeg wat mindere foto,s bijplakken om deze mooie dag wat meer beleving te geven.

Groeten de Odfjell vissers

Rob.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *