Home Gastvissers Vissen aan Domburg, Rob Slingerland en Glenn

Vissen aan Domburg, Rob Slingerland en Glenn

Advertenties

Hoi peter.

Ik had je van de week beloofd wat meer vangst berichten te sturen.gisteren avond tot diep in de nacht ben samen met Glenn naar Domburg geweest. De bekendste goede vakken waren helaas al bezet pffffff wat een drukte daar.gekozen voor een voor mij totaal nieuw vak en dat bleek geen verkeerde keuze vanaf de eerste tot aan de laatste ingooi hebben we steeds een visje gevangen.

Vissen aan Domburg, Rob Slingerland en Glenn Vissen aan Domburg, Rob Slingerland en Glenn

Alleen is het op Domburg jammer dat de tong vrij klein is maar het aantal maakte het wel weer goed.het weer was perfect windstil en zeker niet koud we hebben hel de nacht in ons t shirt gestaan.de totale vangst was 50 tongetjes waarvan ongeveer de helft meenemers waren dus groter dan 26 cm daaronder is bij mij ondermaats dus gaan deze weer terug. Wel heel jammer is dat de foto’s nagenoeg allemaal mislukt zijn ik moet toch eens wat meer oefenen met dit toestel volgende keer nog eens proberen om wat mooiere foto’s te maken. Ben wel benieuwd hoe de vangsten in de bekende vakken waren, want er ging eigenlijk niemand vroeg weg dus ik denk dat daar ook heel goed is gevangen om 3 uur stond het nog vol daar. kortom lekker gevist en leuk gevangen binnenkort nog maar eens proberen daar..

Gr Rob Slingerland

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 8, 2015

  Antwoord

  Hey Rob, goed dat je een verslag in hebt gestuurd, zo weten de lezers ook wat er te vangen is! Het was idd, stampesvol, vanuit de boot gezien!

  Groetjes Peter

 2. zeehondetemmer > juli 8, 2015

  Antwoord

  Hallo Rob.

  Mooi van je dat jij wat meer vangst berichten naar deze site toe stuur en hopelijk volgen er dan meer. Leuk dat jij ook nogal veel vissen heb gevangen en jammer van de foto”s de volgende keer meer succes hier mee.

  Groetjes Nico

 3. Paul > juli 8, 2015

  Antwoord

  Hallo Rob,

  50 tongetjes niet verkeerd zeg! Naar mijn idee herken je daar de echte kant specialisten aan of vangt iedereen tegenwoordig deze aantallen?

  Gr.

  Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *