Home Gastvissers Nico, de Zeehondentemmer in de Europoort

Nico, de Zeehondentemmer in de Europoort

Advertenties


Nadat we al een tijdje hadden afgesproken Peter met Mij,

Was het deze keer de beurt om met Peter mee te kunnen vissen vanaf de kant. Waar wij eerst wilde gaan staan was het niet te doen met de harde wind. En dus was het op een andere plaats en die was in de Europoort. Peter kwam mij ophalen tegen 1:30 en toen op weg naar de stek toe waar om wat vissen naar boven te halen. Eenmaal op de stek de hengels gereed gezet en als zeeaas had Peter kweekzagers en pieren bij. Om 3:00 gingen de onderlijnen naar het zilte nat toe en wachten op beet Maar tot onze verbazing duurde dat niet want Peter kreeg opeens aan alle beide hengels beet. En kort daarna maal ophalen en bleek er tong en bot aan te zitten.

Nico, de Zeehondentemmer in de Europoort

Bij mij duurde het even en ging het ook te lopen. Met vier hengels was het bijna niet bij te houden en was Ik blij dat er toch een emmer met water aan de standaard te hangen. Na een tip van Peter omdat af en toe de hengels er gewoon van de standaard werd afgetrokken.Met Peter ging het zeer goed constant vis veel bot twee of drie te gelijk en dit ook met tong . mij ging het even niet zo goed maar toen ik een onderlijn van Peter kreeg was het ook niet bij te houden een grote bot en tong tegelijk er aan.

Nico, de Zeehondentemmer in de Europoort

Nico, de Zeehondentemmer in de Europoort

En dit ging zo door tot opkomend water en konden wij bijna niks drinken of eten. Na het zakken van het water werd het een stuk minder en hebben Wij met ze twee gevist van 3:00 tot 7 uur . En Peter bedankt voor het mee mogen met je om te vissen en nog voor die paar uurtjes gezelligheid met je klasse. Zie foto””s die Ik heb gemaakt een emmer vol met vis.

Nico, de Zeehondentemmer in de Europoort

Nico, de Zeehondentemmer in de Europoort

En wij gaan zeer zeker nog een keer terug samen zoals afgesproken om te vissen bedankt Peter.

Nico de Zeehondentemmer

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 21, 2013

  Antwoord

  Nico, vond het geweldig met jou, gezellig en nog veel vis vangen ook en vooral jou dankbaarheid, wat er van afstraalde, daar doe ik het voor!

  Groetjes peter

 2. Alain Tulleneers > oktober 24, 2013

  Antwoord

  En ook nog grote gezonde botten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *