Home Gastvissers Nico en Jan in haven in Vlissingen.

Nico en Jan in haven in Vlissingen.

Advertenties

Hoi Peter en Medevissers. Hier is weer een berichtje van mij en het was al weer lang geleden dat Ik met me broer Jan heb gevist. Dat was toen van 12 Juli toen en had hij aan mij gevraagd of ik deze keer eens met Hem mee wilde Om te gaan proberen op de horsmakreel of andere vissen te vangen want dit had ik nog nooit gedaan. En dus ben je nooit te oud om wat te leren. Hij kwam me ophalen en daarna zijn we naar de haven te Vlissingen gegaan vanaf de steiger met afgaand water. Aankomst daar tegen 9 .15 en alles gereed gezet eerst en daarna ging de onderlijntje met drie haakjes richting het zilte nat toe. Na zowat 10 min kreeg ik ineens een beet en warempel zat er een kleine steenbolk er aan. Jan volgde na een kwartiertje ook met een klein steenbolk en dat de burger moed en dachten Wij dat het wel los ging lopen.  Ja maar dat liep wel anders af en zijn we uiteindelijk gestopt 14.00 en had Jan totaal drie kleine steenbolken Ik had er eentje en ook een mooie horsmakreel die ik nog nooit had gevangen. Het was nu ook lekker weer eindelijk maar bij laag water hadden we last van grote stenen onderaan. Het was voor mij een uitdaging en ook om dit meer te gaan doen en heb je niet veel spullen voor nodig dan. Zo voor alle vissers hoop Ik dat de vangsten eens gaan aan trekken zodat we dan allemaal er op uit kunnen. ook heb ik weer genoten en plezier gehad met Jan en dat is ook mooi mee genomen dan.

Groetjes Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 10, 2023

  Antwoord

  Ha Nico, toch wat vis op de kant, terwijl er niet echt veel te verwachten is. Van de horsmakreel valt echt wel wat lekkers te maken, al zeggen de meesten dat het een gratenbak is, ik vind het een smakelijke vis.
  Grtjes Peter

 2. Eldert > augustus 10, 2023

  Antwoord

  Ha Nico
  Weer lekker weg geweest en ook nog vis gevangen , je kan het slechter treffen. Leuk verslag er van gemaakt zodat wij weer wat te lezen hebben. Mijn vakantie begint morgen en dan zal er ook nog wel gevist gaan worden. Mmmaandag haaientrip , je gaat er van horen.
  Groeten Eldert

 3. Leen > augustus 11, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico
  Toch wat vis op de kant
  In ieder geval wat leven in het water in deze slechte tijden
  Groetjes.leen

 4. ies > augustus 11, 2023

  Antwoord

  Hey Nico, je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt. Er op uit met je broer met mooi weer en af en toe beet, terwijl er dan ook nog vis op de kant komt maakt het extra leuk en is dan gewoon puur genieten, wat duidelijk te zien is op de mooie foto’s. Voor de volgende sessie dan ook weer de rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes ies

 5. Martijn Boone > augustus 11, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico, mooi om weer een bericht te lezen! En mooi om te zien dat je samen met je broer regelmatig ga vissen! Toch wat beten gehad met mooi weer, want dat raakte weer wel eens tijd he dat de zon zich liet/ laat zien. Groetjes Martijn

 6. Henry > augustus 11, 2023

  Antwoord

  Beste Nico,
  Ondanks de aanblijvende sobere vangsten met je broer Jan een poging gewaagd om wat 🐟op de kant te krijgen👍Jullie hebben sowieso de zilte lucht in de neusgaten gehad en toch ook wat vis kunnen scoren. Makreel is ‘n vette vis dus net als paling ‘n heerlijkheid als ie gerookt is. Hopelijk trekken de vangsten spoedig wat aan want ik denk dat iedereen zit te popelen om te gaan 🎣maar dan moet er natuurlijk wel wat 🐟🐟rondzwemmen. Wederom veel plezier bij jullie volgende poging en hopelijk enkele maaltjes voor de pan.
  Groetjes, Henry

 7. Stefan Groenheide > augustus 11, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico, het weer wordt eindelijk wat aantrekkelijker om erop uit te gaan, lekker gevist met je broer en nog wat gevangen ook!
  Eet smakelijk.
  Groeten, Stefan

 8. Nico > augustus 12, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter en Medevissers. Bedankt allemaal weer voor jullie leuke reactie’s.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 9. Hugo > augustus 12, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Leuk verslag gemaakt van je visserij met je broer Jan. Toch wat vis gevangen voor de pan want dat is de dag van vandaag al een prestatie op zich.Had in gedachten om van de week eens te gaan proberen op de WW maar geraakte nergens aan kweekzagers, blijkbaar door de warmte van Juni zijn ze te klein voor de handel? Ze zouden maar eerst weer verkrijgbaar zijn half September! Het is al moeilijk om een tong te vangen en als het nu ook al moeilijk wordt om kweekzagers te vinden ja dan…….. In ieder geval succes bij jullie volgende ronde.
  Groetjes Hugo

 10. Jack jozen > augustus 12, 2023

  Antwoord

  Hallo Nico.
  Zoals iedereen al schrijft heb je er weer super mooi verhaal van gemaakt en ook nog een grote vis boven gehaald. Tja de een vind hors makreel een lekkernij maar ik gebruikte vroeger als lokvoer voor de gewone makreel maar al bij al heb je toch weer een visdagje gehad en nu maar hopen dat de vis eindelijk los gaat komen .
  Heel veul groetjes.Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *