Home Gastvissers Erik, vissen op Tong

Erik, vissen op Tong

Advertenties

Beste Peter,

Van de week hadden we weer een besloten om weer eens op de tong te gaan vissen.dit keer waren we met Marcel en Maikel en ik zelf. We waren dit keer ruim optijd 3 uur voor hoogwater. Maar het weer zat niet echt mee het bleef maar regenen en we kregen ook nog een onweersbui over ons heen. Op dat moment hebben we onze hengels maar even uit het water gehaald voor onze veiligheid!

Over de vangsten kan ik kort zijn had zelf 15 visje s waaronder een paar botjes, paling en tong,maar het waren weer veel kleintje s. Ik had zelf 5 maatse tongen gevangen en Marcel zelf had ook 5 maatse. Maikel had 1 zeebaars van een centimeter of 40.

Heb zelf nog een foto gemaakt van de maatse tong.

Erik, vissen op Tong

We hebben het toch heerlijk naar ons zin gehad al zat het weer niet echt mee.

Groetjes Erik Fierens

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Hey Erik,
  eigenlijk heb je helemaal nog niet zo slecht gevangen, met 5 maatse tongen, gezien de slechte periode waar we momenteel in verkeren, met de vele kleine visjes.

  Groetjes Peter

 2. Rob > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Hey Erik,
  Hebben jullie toch een mooi maaltje vis mee naar huis genomen.
  En het weer:tijdens mijn laatste vistrip met stralend weer zei ik nog,liever iets slechter weer en meer vis dan goed weer en geen vis.
  Maar het liefst beide hè,goed weer en veel vis.

 3. Leo both > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Hoi Erik We zijn net terug gevist in de waterweg.we hebben gestaan tegenover de stenaline. Het weer was bar en boos .veel wind en regen. Vangst geen beet gezien

 4. jack jozen > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Hoi Erik
  Jullie hebben al bij al toch een prachtige visdag gehad ondanks het mindere weer,de tong zit er dan toch nog. Er zijn genoeg vissers die voor dat aantal in de regen willen staan.Als ik dat zo lees dan krijg ik ook de kriebels en hoop ik dat mijn vismaatje Henry ook weer gauw boven jan is en dat wij onze verslagen ook weer kunnen schrijven veul groetjes Jack.

 5. Henry > augustus 14, 2019

  Antwoord

  Hey Erik,

  Ondanks de regen toch een leuke visdag gehad maar ook bij jullie helaas veel ondermaatse vis. Met 5 maatse tongen voor de pan mag je echter zeker niet mopperen voor deze tijd.
  Heel verstandig om tijdens onweer de hengels uit het water te halen, onder het motto: Voorkomen is beter dan genezen!! Veel plezier en ’n goede vangst bij jullie volgende sessie.

  Groetjes, Henry

 6. hugo > augustus 14, 2019

  Antwoord

  Hallo Erik,

  5 maatse tongen is niet slecht gevist hoor na alle slechte berichten en verhalen over ondermaatse vis en krabben.Wat me wel verbaast is dat jij ze hebt gevangen bij opkomend water.Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *