Home Gastvissers Nico en Jeroen gepen/makrelen

Nico en Jeroen gepen/makrelen

Advertenties


Hallo.

Mij zoon heeft nu nog een weekje vrij en gisteren vroeg hij aan mij. Of hij vandaag met mij wilde gaan gepen bij Bruinisse en dus zo gezegd zo gedaan. Hij was al vroeg uit bed en daarna eerst gegeten en de spullen later in de auto gelegd en vertrokken naar de stek toe. Aankomst daar om 9:30 en gevist tot 17:00 het water bij bijna op zijn laagst. Dus op onze gemakje de hengel gereed gezet en met een onderlijn er aan van twee meter. Ook zat er vlakbij het haakje een klein loodje er aan om het stukje geep wat dieper aan te bieden. Om misschien wat meer makreel te vangen en ook weer lekker in de zon gezeten en de wind nu van achteren. Ik heb nu maar een makreel op de foto gezet maar me zoon Jeroen heeft nu mij deze keer verslagen want waar hij ook gooide met de geep dobber kreeg hij beet.

Nico en Jeroen gepen/makrelen

En dus had hij uiteindelijk vandaag gevangen 4 gepen en eentje verspeeld en ook nog een makreel gevangen. Ik zelf had 1 makreel gevangen en 1 geep verspeeld wel vandaag totaal 18 x missers gehad wel wat jammer anders had de emmer wel goed vol gezeten maar dat is sport he. En toch met een goed gevoel weer naar huis terug gereden en lekker buiten gezeten aan de waterkant dat doet een mens al zeer goed.

Nu is me broer Jan onderhand aan de beurt om geep of makreel te vangen staat nog steeds op nul.

Voor de andere vissers draai ze de uit. Mvr groeten Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 26, 2013

  Antwoord

  Hoi Nico en Jeroen, weer lekker gevist!

  Groetjes peter

 2. Maup > juni 27, 2013

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Ik ben benieuwd waar je ongeveer vist op makreel daar in Bruinnisse,ik zou het zelf ook wel eens willen proberen met een lepeltje.

  Groetjes Maup.

 3. Nico > juni 28, 2013

  Antwoord

  Hoi Maup je moet waar vroeger het pontje aan kwam je auto parkeren. En dan naar de kop toe lopen waar je dan die witte en rode
  lichtpaal voor de schepen zie .Deze foto””s zie je staan bij me eerder verslag. Vele vangsten toegewenst en succes. Gr Nico.

 4. Nico > juni 30, 2013

  Antwoord

  Hoi Maup het zijn geen lichtpalen maar
  radar bakens voor de boten.

  Gr Nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *