Home Gastvissers Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

Advertenties

Toen Johan mij op belde om te vragen of ik donderdag laat in de middag mee wilde met met Hem. Om de laatste keer van het jaar te gaan vissen zei Ik eerst aan me vrouw vragen of ze wat anders te doen Had zei ze je ga maar. Dus toe me Maat opgebeld zodat die de pieren kon bestellen bij van Dixhoorn en alleen pieren. Later kwam hij me ophalen tegen 14 :00 en hadden wij tijd genoeg om even na de oude haven bij de inkel te gaan kijken of er vissers stond te vissen niemand….. Daarna zijn wij het zeeaas gaan ophalen bij van Dixhoorn en werden wij ook zoals gewoonlijk vriendelijk onthaald en dan gelijk het zeeaas betaald en de pieren zagen er weer goed uit. Toen wij we op ons gemak naar de stek gereden en hebben wij met ze twee afgesproken om naar Waarde toe te rijden.Want er kwamen toch goede berichten van de westerschelde dat er goed werd gevangen. Dus dat gaf de burger moed en toen wij op bestemming waren waren er helemaal geen vissers te zien en hadden wij plaats genoeg aan de dijk en dus de hengels gereed zetten.

Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

En tegen 15:30 ging de eerste onderlijn van Johan naar het zilte nat en volgde ik 15 min later na 45 min kreeg Johan beet en daar bleek een schar aan te zitten.

Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

En Ik kreeg ook beet 15 min later daarna en daar zat een kleine wijting aan we hebben gevist van 15:30 tot en met 20:30 hoog water was het tegen 19:00.

Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

Dus een mooi getij om lekker nog een paar uur in het donker te vissen en ook te kijken of het beter ging welnu dit hadden wij niet verwacht want met bijna hoog water ging het goed los alle 4 de hengels constant beet.De eindstand van ons twee totaal 70 stuks gevangen waarvan 63 stuks wijtingen.

Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

Nico en Johan, Suc6 aan Waarde

2 scharren.2 kleine zeebaarjes en een grote bot. Dus een zeer goede vangst gehad en tot mij verrassing bood mij vismaat een fles bier aan omdat ik met Hem het jaar te gaan vissen. Ik zei dat had je niet hoeven te doen maar vond het wel een zeer goed gebaar .Voor alle sponsoren van Fishguppy fijne kerstdagen toegewenst ook Peter. Richard Johan Jan en alle trouwe schrijvers en een zeer goed nieuwjaar 2016.

De Zeehondentemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 18, 2015

  Antwoord

  Hey Nico en Johan, een leuke dag zo te zien!
  Zaten er veel aan de maat bij?
  Wij gaan dadelijk proberen, op een andere stek.

  Gr Peter

 2. Nico > december 18, 2015

  Antwoord

  Hoi Peter. Dat viel wel mee maar wij hebben toch nog een paar mee kunnen nemen die de juiste maat hadden. Voor Jou en Jan veel succes toegewenst en hopelijk ook met veel vis . Dan natuurlijk ook grote vis vangen.

  De Zeehondentemmer

 3. hans de bruijn > december 18, 2015

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan,
  Leuke vangsten hoor jullie zijn ook niet te temmem zo te zien ik ga zondag weer met de Ludo mee ik zal er verslag van doen.
  Groetjes Hans

 4. Nico > december 18, 2015

  Antwoord

  Hallo Hans. Veel vangsten toegewenst maar dat zal wel lukken en hopelijk met zeer grote wijtingen en schar.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. jan > december 18, 2015

  Antwoord

  prachte foto;s nico en johan lekker gevist ff tussen uit met 2 man ga zo door .mvg de strandjutter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *