Home Gastvissers Gino, dijkvissen Westkapelle

Gino, dijkvissen Westkapelle

Advertenties

Hoi fishguppy”ers,

Hier nog eens een verslag van mijzelf.
Vandaag had ik weer zin om te gaan proberen wat schar te haken had men zinnen op Westkapelle wel wind tegen maar het is niet anders.
Eerst weer perfect aas gaan halen bij Dixhoorn zoals altijd trouwens.
Aangekomen bij Westkapelle was er weinig volk te bekennen ik zag maar 3 andere vissers?
Om 11h de lijnen te water en afwachten het zou iets voor 14h laag zijn dus tijd zat.
Er zat wel wat schar maar het was echt aan de kleine kant 20cm die zijn echt te klein.
Ik vang er zo een stuk of 12 en nog 2 kleine botjes en een giga meeuw!
Had nog 2 mooiere scharen van 25cm die geef ik weg aan heel 2 onervaren vissers. Jongelui van rond de 20j schat ik, die zelfs vragen hoe een beet eruit ziet!? Nou dan weet je genoeg maar ze waren echt heel vriendelijk dus ze bestaan nog, hèhè.
Bij de laatste draai kwam er nog een verschrompelde wijting mee… die was echt heel mager. Ingepakt rond 14.45h omdat het echt koud begon te worden. Op naar de volgende met hopelijk wat maatse vissen.
Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 27, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, king off the selfies, weer lekker gevist en wat vis gevangen, momenteel een kunst te zien aan de berichten.
  Nu maar hopen dat het snel maart is en de vangsten weer aantrekken.

  Groetjes Peter

 2. Stefan > januari 27, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, je hebt de smaak weer te pakken, daar onderwater doen ze speciaal voor jou nog even rustig aan, die kanjers komen wel weer. Ja aan de waterkant krijg je soms de raarste vragen, haha.
  Alvast suc6 de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 3. Henry > januari 27, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Ondanks de magere vangsten toch weer efkes op pad geweest, de zilte lucht opsnuiven, en als je geluk hebt zo nu en dan ’n tikje op de top. Helaas net als op de meeste stekken veelal ondermaatse vis. Jammer dat je geen foto hebt van de giga meeuw, ik zou je ook wel ‘ns willen zien als vogelaar !! Ook zonder vis voor de pan kun je heerlijk genieten aan de waterkant en ……thuis kun je ze sowieso niet vangen!!!
  Veel plezier bij je volgende visserij.
  Groetjes, Henry

 4. Gino > januari 27, 2022

  Antwoord

  Hej Henry,
  van die meeuw was iets te moeilijk foto’s te nemen als je maar alleen bent…en die begon me nog te pikken terwijl ik hem aan het losknippen was , grrr

  @Jeff en Stefan mannen veel beterschap gewenst met jullie virus….ben even de naam kwijt, haaaaaaaa

  grtjs Gino

 5. ies > januari 27, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, Top man de spier laat het vissen dus echt toe en kun je nu weer voor de bakken vis gaan de spier werkt weer mee, nu alleen de vissen nog, maar lekker er op uit geweest en denk dat de winnaar voor de mooiste selfie nu wel bekend is, schitterende foto’s. veel succes met een bak vis toegewenst op je volgende sessie.
  Groetjes Ies

 6. Eldert > januari 27, 2022

  Antwoord

  He Gino
  Die slechte vangsten moet je gewoon steken op je arm dat die nog niet wil. Maar je bent wel een held door met deze kou te gaan vissen . Maar even voordeel van de slechte vangsten is wel dat je nu alle aandacht kan vestigen op het maken van selfie. Dat doe je goed man.
  Groet Eldert

 7. Nico > januari 27, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Ook jij ben er weer even tussen uit geweest en toch nog wat vis gevangen. Leuke foto’s gemaakt en ook met een mooi verslagje er bij . Hopelijk is het bij ons beter op 6 februari als de wedstrijden daar weer gaan beginnen. Misschien van de kant af of anders van het strand en voor Jou de volgende keer heel veel succes toegewenst dan.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 8. Jack jozen > januari 27, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino super verslag gemaakt gelukkig dat de arm het weer toe laat om je sport weer te beoefenen ja met de vis gaat het op het ogenblik nie zo goed maar de goeie tijd is weer in aantocht nog effe dan zijn er de super botten. Maar ik zie wel dat je nog een hobby hebt fotografie maar nou is die Kop daar ook wel erg geschikt voor Ha .En nou op naar de volgende rit .
  Heel veul groetjes Jack.

 9. Gino > januari 27, 2022

  Antwoord

  Hoi mannen,

  bedankt voor al de leuke berichten .
  Wat die selfies betreft ik vind dit zelf geweldig om te doen, haaaa
  Wat de vangsten betreft is het idd slecht op dit moment ,maar ik moet nog 2 maanden vissen inhalen dus gaan als ik kan !

  grtjs Gino

 10. hugo > januari 27, 2022

  Antwoord

  Hall Gino,

  Top man dat je toch weer de lijnen gaan nat maken bent. Het is momenteel overal wel wat minder maar als men thuis zit vangt men zeker geen vis. Ga volgende week ook die kant eens opkomen maar dan meer naar het Nollestrand en in de avonduren. De arm lijkt de krachtinspanningen toch te weerstaan das toch al positief he. Ja en als men niet veel in het water vangt…..dan maar in de lucht zeker ha ha. Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *