Home Gastvissers Nico huurt een boot

Nico huurt een boot

Advertenties


Hallo nadat wij al ruim van te voren hadden afgesproken om een keer met het bootje weg gaan om te vissen.

Want wij waren nog niet weg geweest en dus zoals te voren had me Vismaat johan ruim van te voren naar van dixhoorn gebeld om te vragen welke bootje nog vrij was voor 4 Man. En uiteindelijk was de dag gepland nu op vrijdag de 18 Mei en toen afgesproken om bij van dixhoorn te wachten tegen 7 uur. Zodat wij het bootje eerst kon afrekenen en daarna het zeeaas. Ook werden we weer hartelijk ontvangen en ook het zeeaas zag er weer goed uit. Daarna kregen Wij te horen waar we moesten gaan liggen omdat er daar toen een paar dagen goed vis werd gevangen. En de plaats was bij het goesse sas en tegen 7:30 konden wij uit varen naar de stek toe. Toen we er uiteindelijk waren de hengels gereed gezet en met weer verschillende onderlijnen gevist en als zeeaas gebruikte we weer kweekzagers en Pieren.

Nico huurt een boot

OoK lagen er al bootjes van van dixhoorn en vissersboten daar met andere woorden het was er lekker druk en dat gaf ons moed om nu toch wat redelijk vis naar boven te halen of lekker veel beet te krijgen. Het werd achteraf toch weer een domper omdat we tussen de 3-4 uur hebben gelegen en een bot naar boven kwam en zelf de haken bleven vol te hangen met zeeaas zelf geen krab naar boven gehaald. En met goed overleg met mekaar zijn we wat terug gevaren en even verschillende stekken nog geprobeerd. Ook kwam de wind weer op zetten en werd tussen 4-5 beaufor zodat we ook het bootje niet op zijn plaats konden houden. Zelf heb me broer Jan en Ik nog ook op de geep geprobeerd en zijn de eerste twee gepen van het Jaar gevangen. De andere vangsten waren deze keer Johan 1 bot en 4 schollen. Jan had 1 klein scholleke. 1 Bot.

Nico huurt een boot

Nico huurt een boot

1 Geep en Ik had 1 geep en 1 schar van 25 cm en de neef van Johan had totaal 11 stuks gevangen waarvan hij eentje terug gegooid was te klein en een mooie schol viel terug in het water en 5 schollen en 4 scharren. Tegen 16:30 Zijn we maar gestopt en terug gevaren naar de haven toe zodat we dan op tijd binnen waren. En woord het weer even wachten hoe neer we dan er op uit trekken met het bootje maar dat zal wel wat later in het Jaar worden.

Een dag toch met veel plezier droog weer en lekker uitgewaaid en dat doe een mens ook al veel goed het Zoute water.

Voor de Andere vissers van Fishguppy vele vangsten toegewenst van Jan de Strandjutter. Nico de Zeehondetemmer. Johan het Boske en voor de andere Johan moeten we nog een naam verzinnen.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 18, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico,
  goed om te lezen dat jullie het water weer op zijn gegaan!

  Groetjes peter

 2. jan de strandjutter > mei 30, 2012

  Antwoord

  ik wil graag weten waarom me broer die een bericht verstuurd en niet erop staat

 3. Paul > mei 30, 2012

  Antwoord

  Hoi Jan,

  Peter verzorgd normaal gesproken het plaatsen van de berichten.

  Als je hem naar dit email toestuurd zwano3@hotmail.com , zal ik er voor zorgen dat het geplaatst word.

  Ik heb niet altijd even veel tijd dus het kan wat langer duren.

  Gr.

  Paul

 4. Peter(Fishguppy) > juni 1, 2012

  Antwoord

  Jan, als je de site goed had gelezen, stond er ergens bij een huishoudelijke mededeling, dat berichten tijdelijk in de wacht bleven staan vanwege een ziekenhuis opname, maar inmiddels heb ik er al een paar geplaatst en de rest komt dit weekend nog goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *