Home Gastvissers Gino, vissen aan Waarde

Gino, vissen aan Waarde

Advertenties

Hoi Peter,

vandaag weer geprobeerd een visje te verschalken thv van Waarde zelfde stek als vorige week . Het was maar 10 gr…brr dat is even schrikken na het prima weer van de vorige weken . Om 9.00u weer even langs Dixhoorn om aas af te halen en rond 9.30u was ik dan op de stek .Deze keer geprobeerd om met laagtij te vissen !

Gino, vissen aan Waarde Gino, vissen aan Waarde

Het was laag om 11.15u…ik kan hier niet veel over kwijt het was simpelweg niks .Het water trok ook te ver af ik kon nog juist het water bereiken met verre worpen ,dan verspil je toch kostbare tijd voor het water weer terug is !Tegen 13.00u kwamen er nog hun geluk beproeven ,gelukkig lieten ze de nodige afstand in deze bizarre tijd !Rond 13.30u kreeg ik een klap op de hengel ik dacht nog nu gaan we het krijgen .En ja het was vis, een zeebaars eigenlijk moet er nog “je” achter want het was er eentje van 24 cm !!

Gino, vissen aan Waarde

Die zwemt weer ,kan hij groeien .Ben nog gebleven tot 14.30u maar het was niks meer . Ik ga nu toch nog even wachten want het is nog vroeg in het seizoen ,denk ik dan maar .

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 26, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, goed bezig man!
  Je kunt gewoon de plaat op lopen met laagwater, Scheelt je enorm in afstand, de grond is gewoon hard, al lijkt dit niet zo te zijn, als je daar aan de kant staat, apart slijk om te zien!

  Toch weer een knoepert gevangen, haha, volgende maal beter!

  Groetjes Peter

 2. Nico > april 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino. Toch weer lekker aan de waterkant gestaan en jammer dat je niet veel heb gevangen.De volgende keer meer succes dan alvast en Ja wij gaan ons nu bezig houden met de Geep . Leukje foto van de zeebaars met een mooi verslagje er er bij.

 3. Gino Bruyninckx > april 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Weet dat je op de plaat kan… maar toch beter niet met het schoeisel dat ik aan men voeten had, haha.
  Heb daar eigenlijk ook geen zin meer in alles onder het slijk enz…, pff

  Grtjs Gino

 4. jack Jozen > april 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino ondanks de slechte vangst heb je toch weer een ontspannen dag gehad.De foto,s zijn goed en je weet de aanhouder wint dus op naar de volgende sessie.Veul groetjes Jack.

 5. Stefan > april 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino, blijven proberen en de volgende keer met hoogwater vang je vast wat meer!

 6. hugo > april 28, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Wie niet waagt niet wint hé,toch een leuke dag gehad aan het water.De vangsten zullen binnen enkele weken wel verbeteren.Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *