Home Gastvissers Nico, Jan en Jeroen, gepen aan Bruinisse

Nico, Jan en Jeroen, gepen aan Bruinisse

Advertenties

Hallo Mede vissers.

Nadat het alweer een tijdje geleden is dat we op de geep hebben gevist. Was het nu weer om met zijn drie te gaan proberen en de plaats was weer zoals gewoonlijk Bruinisse en lekker dicht bij.Toen wij daar naar toe reden konden wij bij de Heense molen niet langs omdat ze met de weg bezig waren en dit slecht was aangegeven.En wij een heel eind om moesten rijden maar toch uiteindelijk op de stek aan gekomen. De onderlijn met een stukje geep ging hier ook weer richting het zilte nat toe tegen 12:00 en wachten of er vanmiddag wij met ze drieen wel beet kregen zoals van de geep of makreel.

Nico, Jan en Jeroen, gepen aan Bruinisse

Welnu na 17 min kreeg ik toen een mooie beet en daar was weer de Eerste geep binnen.

Nico, Jan en Jeroen, gepen aan Bruinisse

En wij dachten nu ga het gebeuren maar pas een uur later haalde mij zoon ook een geep naar boven en Jan een beetje raar kijken.

Nico, Jan en Jeroen, gepen aan Bruinisse

Omdat hij ook wel twee keer beet had gehad maar deze zette niet door Jeroen ook nog een beet en ik zelf geen ene beet meer wij hebbe en gevist tot 15:45 .En zijn toen uiteindelijk gestopt want er zat helemaal geen beweging in het water ook geen stroom en dan doet de geep helemaal niks ook geen ene beweging van de Makreel nog niet gezien wel raar.Want er zat genoeg speldaas aan de oppervlakte. Wij zijn er weer lekker opgeweest en de volgende keer met meer Geep en hopelijk ook met makreel want dit Jaar gaat het zeer slecht mee.Misschien wel een keer op een andere stek proberen zoal bij de brouwersdam of vanaf het strand.

Groeten van Jan de Strandjutter.Nico de Zeehondentemmer en gewoon Jeroen .

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > september 5, 2014

    Antwoord

    Hoi mannen, weer lekker van het zonnetje genoten? Bij goed weer is het zo al lekker om te vissen, ongeacht de vangst!

    Zo en nu op naar Denemarken!

    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *