Home Gastvissers Nico, kantvissen aan Westerschelde

Nico, kantvissen aan Westerschelde

Advertenties

Hey Peter en visvrienden.

Wij zijn zaterdag middag eerst het aas gaan ophalen bij de fam v.Dixhoorn en zoals gewoonlijk zag het aas prefect er uit. Daarna zijn we na de stek toe gegaan waar we altijd gaan staan vissen daar maar bij aankomst stonden er al 4 man te vissen. We konden nog een plekje vinden en onze stek was nog vrij en dus op onze gemakje de hengel gereed zetten. Het water stond net onderaan dus hadden wij nog even de tijd hier voor ook was het deze dag springtij en dit hebben we geweten met bijna hoog water.

Nico, kantvissen aan Westerschelde

Man wat een stroming en dus eerst maar met ene hengel geprobeerd en tegen 14.15 gingen de onderlijnen van Jan en Mij richting het zilte nat toe, Het was ook warm aan de waterkant en dus konden we nog ook lekker wat bij kleuren en dat doet een mens ook al goed en werd het ook wachten of we wat gingen vangen vandaag. In ieder geval werd er door een paar vissers wat kleine baarsje na boven gehaald en dat gaf de burger moed en wisten dat nu ging gebeuren.

Nico, kantvissen aan Westerschelde

Welnu kan hier kort over vertellen pas tegen 16.05 haalde wij samen gelijk een kleine bot en baarsje na boven en tegen 18.00 haalde ik ook nog een kleine baarsje er uit en dat was het.

Nico, kantvissen aan Westerschelde

Wij hebben ook nog geprobeerd met bijna twee uurtjes afgaand water maar verder helemaal niks meer en zijn we dan uiteindelijk gestopt en naar huis terug gereden . We wisten wel dat het geen vetpot zal worden maar we wilde er samen lekker even er op uit te gaan vissen na de waterkant toe en met het vangen komt nog wel goed daar hebben wij nog wel geduld voor en toch ook met ze twee gelachen en dat is ook al goed. Heb toch hier een vangstbericht al voor de site gestuurd om toch de andere vissers hier hopelijk van dienst te zijn geweest en ook de volgende keer met meer foto’s van de vis en van ons er op.

Groetjes De Zeehondetemmer en voor de andere vissers goede vangsten.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 4, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, lekker weer zo te zien, ook leuk om buiten te zijn, toch?
  Vangen is maar bijzaak joh!
  Maar ik zou toch misschien maar eens op zoek gaan naar een ander stekje voor in de zomer?
  Wintervis duurt nog even denk!

  Groetjes Peter

 2. jack > augustus 4, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico
  Jullie zijn er toch mooi een dagje er op uit geweest lekker ontspannen en nog een visje gevangen ook al zijn ze niet voor het panneke maar dat komt nog wel. Maar als je bij wilt kleuren Nico dan moet je wel je korte broek aan doen en dat lokt misschien ook nog wat vis Ha. groetjes Jack.

 3. Nico > augustus 4, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter en Jack. Bedankt voor je leuke reactie op me verslag. En Jack ik dacht dat ik me korte broek bij had in de tas maar dit was niet het geval. Maar als ze me benen zien schrikken de vis denk ik ha.hi.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 4. Rob > augustus 4, 2019

  Antwoord

  Hey Nico,
  Wat jammer van de slechte vangst,maar ja,met springtij is het moeilijk vissen.Stroming is goed,maar teveel stroming helaas niet deze keer.
  Groetjes Rob

 5. Rien > augustus 4, 2019

  Antwoord

  Ik sta al jaren op de camping in kruiningen , en vis bijna
  Elke week in waarde maar dan op t plateau ,
  Als je op hoog begint en tot echt laatse minuut
  Blijft staan is daar heel best te vangen , afgelopen
  Week nog stuk of 8 grote palingen en hele grote
  Harders op zagers , let wel echt bijna op laag tegen
  Die graspollen aan ! Op de stek aan de dijk is t echt
  Slecht zeker als dr zeehonden in de buurt zijn!
  Kop vd haven van kruiningen is stuk beter en je kan met laag meelopen als je maar niet richting haven gooit
  Dan is t gelijk vast zitten . Zal proberen wat vaker
  Te schrijven ipv te lezen😜

 6. Henry > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Halloo Nico en Jan,
  Toch weer met z’n tweetjes ‘n lgezellig dagje aan de waterkant vertoeft, helaas met een magers vangst. Vissen met sprintij is buijna onmogelijk omdat je door de sterke stoming bijna geen enkele aanbeet kunt zien.Juliie vissen veel vanaf het strand,
  Vlissingen en de Waarde en zo heeft ieder meestal z’n eigen vertrouwde stekjes.Sjakie en ik zitten veelal vanaf de kant te hengelen wat het voordeel heeft dat je niet met het tij op en af hoeft, da vist voor ons als opa’s toch ‘n stuk ontspannender maar… of het nu bootvissen, strandvissen of kantvissen is, alles heeft z’n eigen charmes.
  Voor de volgende wens ik julllie ‘n goede vangst.

  Groetjes, Henry

 7. Nico > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hoi Medevissers. Allemaal bedankt voor je leuke reactie’s op me verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 8. hugo > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan,

  Jullie zijn toch wel volhouders hoor!persoonlijk zou ik wel een ander stekje zoeken maar dat is ieder zijn ding natuurlijk.Tof dat je altijd positief bent ingesteld….. maar zie dat je de volgende maal uw korte broek niet vergeet hé ha ha,succes bij jullie volgende visdag.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.