Vandaag de maatse zeebaars (1 per dag met minimale maat van 44 cm) even op The Bastard bereiden.
Heel eenvoudig met wat verse kruiden zoals Tijm en Rozemarijn.
Ik ben erg benieuwd. De eerste zeebaars op The Bastard! Buon appetito!
Björn Bax
Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina
Björn, bedankt voor je bericht, ziet er nu al heel erg smakelijk uit, maar ik ben wel erg benieuwd, hoe ’t echt smaakte?
Groetjes Peter
Ik heb er van gegeten en ik vond het redelijk smaken.
Misschien de vis in aluminium folie wikkelen,blijft ze sappiger.(papillot) Mooie BBQ. Groetjes Frank
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Reactie
Naam
Email
Δ
Peter(Fishguppy) > augustus 4, 2019
Björn, bedankt voor je bericht, ziet er nu al heel erg smakelijk uit, maar ik ben wel erg benieuwd, hoe ’t echt smaakte?
Groetjes Peter
Björn > augustus 5, 2019
Ik heb er van gegeten en ik vond het redelijk smaken.
Frank > augustus 5, 2019
Misschien de vis in aluminium folie wikkelen,blijft ze sappiger.(papillot)
Mooie BBQ.
Groetjes Frank