Home Gastvissers Nico en vrienden aan Vlissingen

Nico en vrienden aan Vlissingen

Advertenties


Hallo mede vissers.

Nadat wij weer nog hadden afgesproken met ze drieen om nog voor de laatste keer te gaan vissen vanaf de kant. Want Johan en me broer Jan zit dan de vakantie er weer op en maandag weer aan het werk en was het nu de bedoeling om een keer met opkomend water te gaan vissen en de locatie was bij vlissingen. Van deze stek had Ik goede berichten gehoord en na wat eerst een beetje rond gereden om te kijken waar het was zagen wij al toen een paar vissers al staan en daar moesten we dan zijn. Na alle spullen uit de auto geladen en een stukje moeten lopen om op de plek aan te komen hadden wij plek genoeg hier voor. Wij zijn begonnen te vissen met opkomend water en de onderlijnen gingen richting het zilte nat toe. We hebben daar gevist van 17:50 tot en met 21:30 er stond ook een zeer sterke stroming en dus zwaar lood er aan gedaan met de ankers uit. Na zowat 10 min kreeg me Maat Johan al beet en dit was een zeebaarsje van ongeveer 27 cm en dat gaf ons al moed om deze keer wat hopelijk wat meer vis te vangen dan afgelopen keer vanaf het strand toen.

Nico en vrienden aan Vlissingen

Ook me broer haalde na 15 min later een tongetje er uit en dat was voor hem zeer lang geleden en Ik bleef maar niks vangen na een paar uurtjes te vissen.

Nico en vrienden aan Vlissingen

En zei nog tegen de mannen de aanhouder wint en warempel na bijna hoog water kreeg Ik een beetje en dacht het krab was maar besloot Ik de onderlijn maar naar boven te halen om te kijken of er wat aan zat en na zwaar draaien kwam er ook een zeebaars er uit van 34 cm en had ik de avond ook een vis boven gehaald.

Nico en vrienden aan Vlissingen

Ook bleek dat me vismaten zowat tussen de 4-5 onderlijnen hadden verspeeld omdat er vlakbij de kant op 15 meter stenen lagen want dat zeiden me andere viscollega””s toen. Ik zelf heb er toen die avond geen ene verspeeld…………. Ook hebben wij bijna toen het water aan het zakken was geen ene beet meer gezien en besloten maar tegen 21:30 te stoppen en naar huis terug te rijden kreeg ik weer zowat een flauw beetje dezelfde als de vorige en daar zaten toen ook twee vissen er aan een tongetje en een klein zeebaarsje en nadat we eerst een foto hadden gemaakt en weer terug gezet om verder te groeien. En misschien zijn we wat te vroeg gestopt maar dat is achteraf en weet je het nooit omdat ook de anders vissers naar huis gingen en dat we daar zeer zeker een keer terug komen en wat verder gaan staan om minder onderlijnen kwijt te raken. Ook weer zoals gewoonlijk onder mekaar gelachen en lekker weer gehad.

Ook voor de andere vissers vele vangsten toegewenst van Nico de Zeehondetemmer. Jan de Strandjutter en natuurlijk ook van me beste vismaat Joske ut Boske.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 13, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico,
  is inderdaad een toffe stek, heb er ook wel eens gevist!
  Die laatste foto van de 2 vissen tegelijk is niet aangekomen, misschien wil je die nog eens insturen?

  Groetjes peter

 2. nico > augustus 13, 2012

  Antwoord

  Hallo peter die van twee stuks tegenlijk is jammer mislukt? Mvr groeten van Nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *