Home Gastvissers Nico, sessie Geep Bruinisse

Nico, sessie Geep Bruinisse

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Zaterdag hadden wij weer afgesproken samen om weer eens te gaan proberen om wat Geep te gaan vangen. Dus zaterdag ochtend stond ik al te wachten op de parkeerplaats op Jan en dat duurde niet lang na 5 min kwam hij al aan rijden eerst een praatje gemaakt samen. En toen zijn we naar Bruinisse toe gegaan om daar ons geluk weer te gaan proberen aankomst daar tegen 9.15 en na 10 min later gingen de onderlijnen richting het zilte nat toe met als aas een stukje varkenshart.

Nico, sessie Geep Bruinisse

Nico, sessie Geep Bruinisse

Nico, sessie Geep Bruinisse

Ook stond de wind deze keer uit het Westen en was de windkracht 4 van rechts naar links ging de Geep dobber en het Water was al een beetje aan het opkomen. Welgeteld had Ik maar 4 keer een beet gehad waarvan er eentje loste jammer want dit was dan de eerste Geep van het Jaar de andere beten niet door. Jan had deze dag welgeteld 6 keer beet gehad maar ook niks naar boven gehaald het had volgens mij ook met doodtij te maken deze dag volgens mij en ook de wind begon goed hard te waaien. Wij zijn uiteindelijk gestopt tegen 14 .00 en moet ik dan maar even wachten totdat ik uiteindelijk de eerste Geep ga vangen dus de aanhouder win een keer toch samen er lekker op uit geweest en aan de waterkant is toch beter dan thuis stil te zitten niet dan ook al vang je dan niks. Hopelijk de volgende keer meer succes en ook met foto’s van mezelf en de Geep er op dan .

Groetjes de Zeehondentemmer,

Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 17, 2020

  Antwoord

  Hey vriend,
  ik denk dat jullie eens bij jezelf moeten afvragen, doe ik iets fout? Het valt mij vooral op in jouw verslagen, dat jullie telkens beet krijgen, maar niet verzilveren!

  Geepvissen, is normaal, beet en hangen, als je het volgens de richtlijnen doet. Een niet te zware dobber, een heel dun haaklijntje van ongeveer 1,5 tot 2 meter lengte, een lichte hengel, bij voorkeur een langere spinhengel, een klein heel scherp haakje 6 of 8. Het beste aas is geep, zalm, of varkeshart en in niet te grote reepjes, mag wel een cm of 5 zijn, maar niet te dik gesneden. Ook blijkt een stukje kweekzager, vaak de redder te zijn.

  Ik zou ook eens naar een echte geepstek gaan in het voorjaar, zoals West kapelle, een eindje rijden, maar het loont de moeite als je maar ver genoeg werpt, met stil weer of oostelijke wind in de rug en dan vang je meestal allemaal gepen van rond of ver in de 70 cm.

  Kijk maar wat je met deze tips doet, ze zijn goed bedoelt en ik wil niks afkraken van jullie!

  Groetjes Peter

 2. Nico > mei 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter. Wat jij hier boven allemaal zeg doen wij ook. Begrijp niet als de Geep niet wil door bijten en met het aas spelen normaal is het toch hangen.Verder bedankt voor je info en misschien wat je zeg op een andere Geep stek proberen.

  Groetjes de Zeehondetemmer

 3. jack Jozen > mei 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico het word toch tijd dat je die Jan in haalt maar de aanhouder wint dus op naar de volgende sessie succes groetjes Jack.

 4. Gino > mei 17, 2020

  Antwoord

  Leuk verslag enkel spijtig dat je beten niet hebt kunnen verzilveren, volgende keer meer succes.

  grtjs Gino

 5. Eldert > mei 17, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Toch lekker weg geweest.
  Alleen jammer dat je die zilveren pijlen er niet uit heb gekregen.
  Volgende keer gaat het je vast wel lukken.
  Groet, Eldert

 6. Henry > mei 17, 2020

  Antwoord

  Beste Nico,
  Leuk om weer ’n verslag te lezen over de geepvisserij samen met je broer Jan.Ondanks dat ook ditmaal de vangst erg tegenviel hebben jullie samen toch wederom kunnen genieten aan de waterkant en daar gaat het tenslotte allemaal om. Ook Sjakie en ik hopen komende week,na lange tijd, ook eindelijk ’n hengeltje uit te kunnen gaan gooien maar of we wat vangen??? Vissen blijft immers vissen, de ene dag topvangsten en de dag erna, op dezelfde stek, geen tikje op de top !!! Uiteraard hoop ik dat jullie bij de volgende sessie ’n lekker maaltje naar boven kunnen takelen !!

  Groetjes, Henry

 7. Stefan > mei 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico, leuk verslag weer met mooie foto’s, na het lezen had ik zo mijn gedachten en Peter verwoorde eigenlijk wat ik ook dacht, maar goed bedoeld hoor, blijkt dat jullie het al netjes doen gelukkig, je ziet zo vaak mensen met zwaar materiaal aan de gang gaan, dat schiet niet op. Iets verder in het seizoen zullen ze vast beter doorbijten en inderdaad ook eens een andere stek proberen. In ieder geval fijn weggeweest te zijn! Alvast succes de volgende keer, dan zal het vast raak zijn!

 8. Nico > mei 18, 2020

  Antwoord

  Hey Peter en Visvrienden. Alweer bedankt allemaal voor jullie leuke reactie op me verslag. En Jack het zal niet mee vallen om me broer in te halen want die ga telkens een paar dagen achter mekaar weg. Voor mij is het te doen om lekker aan de waterkant te staan en als ik wat vang is het mooi mee genomen.

  Groetjes de Zeehondetemmer

 9. hugo > mei 18, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,

  De volhouder wint altijd,de geep zal je wel eens goed gezind zijn en meewerken aan een onvergetelijke visdag.Dus niet opgeven en genieten dat is ook belangrijk in onze sport.
  Succes met je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *