Home Gastvissers Nico, vissen aan Colijnsplaat

Nico, vissen aan Colijnsplaat

Advertenties

Hoi Peter en Medevissers. Wij zijn vandaag weer gaan vissen op dezelfde plaats waar wij 7 dagen terug hebben gestaan . Maar nu hebben deze keer overdag gevist in plaats van in het donker. Om te proberen of we ook Schar naar boven konden halen, Wij hebben eerst het aas opgehaald bij de Fam Dixhoorn en voor alle twee 5 ons pieren. En kort daarna na de stek toe gereden en bij aankomst daar was het water nog een uurtje aan het afgaan. Dus tijd genoeg om alvast een hengel gereed te zetten en toen dat was gebeurd ging tegen 10. 45 de onderlijn richting het zilte nat toe. In ieder geval hadden we de wind ook weer van achteren en konden we lekker ver gooien.

Ook was het deze dag zeer lekker weer de zon er bij en was het wachten op de vis. Hier kan Ik kort over vertellen die keer dat we in het donker stonden vingen we nog vis .Maar deze keer helemaal niks en wel een beetje gehad maar dat was het. En ook zaten er nog genoeg van die Krabben want om de 10 min waren de haken helemaal schoon .En als die krabben niet weg zijn haal je ook nog niet er uit want als je de verslagen leest is het nu momenteel overal geen vetpot. Waar het aan leg het water nog niet te koud de Schar aan het paaien en zo voort maar we hebben in ieder geval. Toch lekker samen gevist en het zoute water opgesnoven en dat doet een mens ook al zeer goed. En natuurlijk met ze twee plezier gehad en dat is ook al heel veel waard dan alleen staan. Wij zijn uiteindelijk gestopt tegen 15.00 en naar huis terug gereden en heb Ik toch een verslagje ingestuurd met drie foto’s er bij om te laten zien hoe het daar er uit ziet. En ook helemaal daar niks kwijt raakt als je de onderlijn naar boven haal. Dus wachten we op betere tijden als de vangsten gaan aan trekken dan.

Groetjes Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 10, 2023

  Antwoord

  Nico, toch weer een verslag, diep respect!
  Denk dat langzamerhand de schar aan het paaien gaat en dan raken ze een beetje van slag en als dat voorbij is eind Maart, begin April, dan bijten ze weer als een tierelier!

  Groetjes Peter

 2. Jack jozen > februari 10, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Zo zie je maar weer het is en blijft hengelen he de ene keer wel en dan weer nie. Maar jullie hebben toch de zeelucht gesnoven beter dat dan coke Ha, ik ken de stek wel heb er jaren geleden ook wel eens gevist toen was de Oosterschelde nog drukker bevolkt met vis en nu op naar de volgende trip.
  Heel veul groetjes jack.

 3. Hugo > februari 10, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Toch weer de lijnen nat gemaakt en wat gezonde lucht gesnoven. Het is momenteel overal kalm, de reden die kennen we allemaal als zeevissers. Zoals Peter zegt eind maart begin april kunnen we weer een visje vangen, en hopelijk gaan we dan een mooie zomer tegemoet. Succes bij de volgende trip.
  Groetjes Hugo

 4. Eldert > februari 10, 2023

  Antwoord

  Ha Nico
  Roch een mooi verslag met mooie foto’s . Jammer van de vangst maar dat kan je ook een beetje verwachten in feb. Dat gaat wel weer goed komen. Respect voor het insturen.
  Goed bezig.
  Groet Eldert

 5. ies > februari 10, 2023

  Antwoord

  Hey Nico, toch weer een gelijkspel er uit getoverd, jammer dat het geen 30-30 was maar ja wel wederom weer mooie foto’s erbij en met de zon op je bol is het er toch goed toeven.
  De volgende sessie weer een leuk pannetje vis toegewenst.
  Groetjes ies

 6. Stefan Groenheide > februari 10, 2023

  Antwoord

  Hey Nico, dat is teleurstellend, het valt momenteel niet mee, het zal in het donker wellicht iets beter zijn op de meeste stekken, maar ach, lekker in het zonnetje en met goed gezelschap is de dag toch nog geslaagd.
  Suc6 de volgende keer!
  Groeten, Stefan

 7. Nico > februari 11, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter en Medevissers. Allemaal weer bedankt van jullie leuke reactie op me verslag.

  Groetjes Nico.

 8. Henry > februari 11, 2023

  Antwoord

  Hey Nico,
  Toch weer ’n poging gewaagd om zonder naar de viskraam te gaan ’n visje in de pan te krijgen.
  Helaas ook nu blijkt de vis niet thuis te zijn. Ondanks dat het weer al ’n stuk aangenamer is en het tij voor ons afgelopen week goed was om zelf aas te steken konden wij wegens de bedroevende vangsten niet de animo krijgen om 400 km. auto te gaan rijden, waarschijnlijk dus alleen om de zoute lucht op te snuiven, gelukkig wonen jullie wat dichter bij het zilte nat. Jullie hebben in ieder geval de hengelstokken dit jaar al in de hand gehad. Bij je volgende poging hoop ik in je leuke verslag te kunnen lezen dat de toppen met regelmaat wat gerammeld hebben, heel veel succes en plezier bij de volgende visserij.
  Groetjes,Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *