Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Fishgupper’s.  Eindelijk was het zo ver dat Ik ook weer eens naar de waterkant toe kon gaan. Had een virus 4 weken in me lichaam zitten en daar en toen binnen zitten gelukkig geen griep en Corona .

Maar als je dan op de bank leg en helemaal geen eten en drinken binnen kan houden ga er maar aan staan. Maar toen Ik uiteindelijk van de dokter pillen en zakjes poeder kreeg en die een per dag moest opdrinken

ging het daarna na een paar dagen een stuk beter. En konden me Maat Johan Frijters en Ik alvast plannen om een keer samen te gaan vissen en dus zo gezegd zo gedaan. De bedoeling was om naar Waarde toe te gaan en richting het donker. Dus had ik donderdag op tijd de pieren besteld en voor Johan 8 ons en voor mezelf 6 ons en daar moesten wij het mee doen .Dus kwam hij mij van middag mij ophalen tegen 14 .30 en

richting Yerseke toe gegaan. De pieren kan er niet genoeg over zeggen waren weer van uitstekend kwaliteit en ook nog eerst een praatje gemaakt met die vriendelijke mensen. En na het betalen zijn Wij op weg gegaan en aankomst daar tegen 15.45 en konden we op onze gemakje de spullen weg zetten. Toen de eerste onderlijn richting het zilte nat werd gegooid was het water al aan het opkomen. En toen gingen we de tweede hengel ook al gereed maken en op tijd voor de donker toen. Na zowat 10 min haalde Johan op en daar zat al een klein Wijting er aan en bij mij duurde het 15 min voordat ik ook een klein Wijting naar boven haalde.

We hebben gevist van 16 .00 tot en met 20.45 en ging het Wijting circus los in het donker en ook kwamen er nog 6 mensen er bij om ook te vissen. Maar we hebben ook zowat 3.5 uur in de regen gestaan en dat is ook geen pretje maar ja je wil vissen. Uiteindelijk had Johan totaal 40 stuks gevangen waarvan de meeste terug gingen te klein en Ik zelf had deze avond 27 stuks waar ook de meeste terug gingen. Maar dat mocht de pret niet deren voor ons twee  heb wel van de grootste Wijting thuis een foto gemaakt ,Maar ja die was wazig omdat me mobiel nat was en dus het niet goed deed en dus ook de Wijting eerst niet schoon gemaakt.

Hopelijk de volgende keer wel als het dan niet regent en komen dan de foto’s meer tot zijn recht. Het was wel werken geblazen maar dat vonden wij niet erg en dus lang geleden dat wij samen hadden gevist en de laatste keer was toen op 25 Oktober. En ook samen toch nog plezier gehad en dat is ook al tegenwoordig heel veel waard en voor de visvrienden goede vangsten toegewenst en hopelijk allemaal gezond blijven. Groetjes Nico en Johan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

21 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 28, 2021

  Antwoord

  Ha Nico, ik ben heel blij, dat ook jij eindelijk weer hersteld bent, allemaal niks dat zwaar ziek zijn!
  Gelukkig ben je weer aan het vissen toe gekomen en kunnen wij weer genieten van je avonturen.
  Voor volgende maal meer maatvissen toegewenst, maar zoals je wel weet is de eerste golf wijting het grootst en daarna zijn de jaarlingen snel gegroeid tot 20-25cm en die komen dan vervelen, maar de aanbeten zijn er niet minder mooi om!

  Groetjes Peter

 2. Gino > november 28, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Gelukkig weer genezen man…
  Het vissen dan toch genoeg vis op de kant jammer dat ze niet allemaal zo groot zijn. Je zal je toch niet verveeld hebben denk ik?
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 3. ies > november 28, 2021

  Antwoord

  hallo Nico, Goed te horen dat je weer helemaal hersteld ben en de hengels weer ter hand kunt nemen, gelijk weer een dag getroffen dat je weer moest werken in de regen, maar dat het werken er niet minder leuk om werd, jammer van de vele kleine vis, maar toch een leuke maaltijd bij elkaar gevist.
  Het verslag is weer top en de foto’s zijn van betere kwaliteit dan ik voor elkaar kreeg/ uiteraard voor de volgende sessie droog weer en eer maatvis toegewenst .
  Groetjes ies

 4. JEFF > november 28, 2021

  Antwoord

  Hé Nico,

  Gelukkig weer opgeknapt! Dat ziek zijn moeten ze ook eerst maar eens afschaffen!
  Direct na het herstellen weer terug op je vertrouwde plek aan het water, daar knap je pas echt vanop!
  Een leuk aantal kunnen vangen, jammer van de vele te kleine.
  Succes voor de volgende keer, hopelijk in alle gezondheid.

  Jeff

 5. Diego van geel > november 28, 2021

  Antwoord

  Is er iemand in de buurt van Hoogerheide die mij zou willen leren wijting vissen

  Groeten van diego

 6. Diego van geel > november 28, 2021

  Antwoord

  Zou iemand mij willen leren wijting vissen ik woon in hoogerheide bij rilland

 7. JEFF > november 28, 2021

  Antwoord

  Hé Diego,

  Het is momenteel met de wijting zo gesteld dat je het eigenlijk niet voor elkaar kunt krijgen ze niet te vangen.
  Als je nu aan de boulevard van Vlissingen gaat staan ( 2 uur voor tot 2 uur na laagwater) een simpele lijn 60 cm met 3 zijlijntjes van een 10 cm en de haken voorzien van een Piertje of zagertje en geheid dat je ze vangt.
  Maak er een leuk verslagje van met foto’s die wij dan weer kunnen lezen en genieten van jou sessies. Zo helpen we elkaar en hebben we allemaal iets leuks te lezen voor als er even niet gevist kan worden.
  Win win

  Jeff

 8. Henry > november 28, 2021

  Antwoord

  Hey Nico,
  Fijn om te horen dat je eindelijk weer zover hersteld bent om naar het zilte nat te tuffen. Jammer dat je na zo’n lange tijd niet vissen ook nog in de regen moest staan maar de weergoden zijn net als het beleid van onze regering ” Onvoorspelbaar !!!” Toch samen met je maatje Johan op jullie vertrouwde stek een mooi aantal wijtingkjes naar boven kunnen takelen. Op de meeste plekken zijn ze veelal aan de kleine kant maar als ik zo in je wasbak kijk toch ’n mooi maaltje lekkerbekjes voor het thuisfront, Chapeau !!! Hopelijk heeft het natte en koude weer geen invloed gehad op je gezondheid want daar moet je ondanks je zin om naar de waterkant te reizen zuinig op zijn. Ik wens je veel plezier en uiteraard een prima vangst bij je volgende sessie.
  Groetjes, Henry

 9. Eldert > november 28, 2021

  Antwoord

  Ha Nico
  Fijn dat je weer opgeknapt bent. Dat ziek thuis zijn is ook niks. Mooi dat je Waarde weer hebt gevonden. Sja , de vis is klein , dat schreef ik pas nog dat bij de wedstrijd maar 2 % van de wijting boven de 30 waren . Maar jij hebt er toch nog wat voor thuis uit kunnen halen. Mooi. En een mooi verslag er van gemaakt . Nu gezond blijven en op naar het volgende visavontuur.
  Groet Eldert

 10. Jack Jozen > november 28, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico
  Prachtig dat we weer een verslag van je kunnen lezen gelukkig weer opgeknapt ,ja c de grote wijting is zachtjes aan op zijn retour maar voorlopig kunnen we denk toch nog van de beten genieten het is en blijft vissen he .Maar je had wel weer een panneke vis zoals ik de wasbak zie daar zitten wel een paar lekkerbekjes aan, wel jammer dat het weer niet mee wilde werken hopelijk hou je daar niks van over en wie zijn eigen bewaard maar je was niet de enigste ze hadden Henry en mij ook te pakken ook al het hengelen over moeten slaan maar alles komt op naar de volgende sessie .
  Heel veul groetjes Jack.

 11. Nico > november 28, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal weer bedankt van jullie Hart verwarmde reactie’s op mij visverslag. En die nog ziek zijn hopelijk zeer snel beterschap toegewenst. Zodat jullie ook weer aan de waterkant toe kan gaan
  om je hobby te kunnen uit voeren.

  Groetjes de Zeehondentemmer. Nico

 12. Stefan > november 28, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico, fijn dat je weer opgeknapt bent, je hebt vanwege de ziekte de beste weken voor de wijting gemist, maar toch nog een maaltje voor de pan meegenomen. Lekker ontspannen met je vismaat bezig geweest, daar gaat het om! Alvast suc6 de volgende keer en dan wellicht wat scharren erbij!
  Groeten, Stefan

 13. Leen > november 28, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico
  Ook al was weinig vis aan de maat
  Je heb in ieder geval een hoop aktie gezien
  Groetjes,leen

 14. Jack Peelman > november 28, 2021

  Antwoord

  Hey Nico, blij te lezen dat je weer voldoende herstelt bent om aan het vissen te gaan.
  Ik wordt altijd blij van een bericht van jou en je maatjes.
  Goed gevist daar aan Waarde, veel kleintjes en een maaltje panvis, meer moet dat niet zijn.

  Groetjes,
  Jack

 15. hugo > november 29, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Weer op de been man, ja die smerige ziekte kan een mens serieus ziek maken. Ben blij dat je een leuke dag hebt beleefd daar aan Waarde. Spijtig van die kleine wijting maar het is niet anders he, in ieder geval hebben de toppen niet stil gestaan en toch een mooi maaltje panvis. Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 16. Diego van geel > november 30, 2021

  Antwoord

  Maar ik heb het echt nog nooit gedaan dus zou het graag van iemand leren groetjes van Diego mijn tlf nummer is 0630784250

 17. JEFF > november 30, 2021

  Antwoord

  Je hebt een appje Diego

  Jeff

 18. Peter(fishguppy) > december 1, 2021

  Antwoord

  Goed initiatief Jeff, maar alleen snap ik de boulevard niet, terwijl er op 15 km van Rilland meer dan genoeg wijting te vangen is, aan Waarde zoals je ziet aan het bericht van Nico?
  Verders, goed bezig vriend!
  Groetjes Peter

 19. jeff > december 1, 2021

  Antwoord

  he peter,
  ik begrijp je helemaal maar wij hebben al een sessie gepland staan voor as weekend en zo eigenwijs als we zelf zijn ontbreekt het bij hem ook niet aan enthousiasme!
  Diego gaat met ons mee! we zullen hem voorzien van materiaal voor die nacht en ik denk wel voldoende vis voor de komende maand!
  we gaan er voor Diego!!

 20. Peter(fishguppy) > december 1, 2021

  Antwoord

  Top man,
  Grtjes Peter

 21. Tomas > december 1, 2021

  Antwoord

  Gezellig 🎣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *