Home Bootvis verslagen Op Tong vissen op de Westerschelde

Op Tong vissen op de Westerschelde

Advertenties

Beste visvrienden, voor degene zonder facebook onder jullie, wil ik ook graag het filmpje van het tongvissen met Waypoint Sportvischarters, laten zien! Was een geweldige avond met veel tong, maar helaas hetzelfde als op de Waterweg, de meeste ver onder de maat, maar toch nog een kleine 25 mooie maatse flappers, met zijn 3, dus nog niet zo slecht, ben wel een voor minder weg geweest en jullie vast ook.

Geniet ervan!

We zijn op de goede weg met het aantal abonnees, in betrekkelijk korte tijd van minder dan 100, naar 135 abonnees inmiddels en dat doet me goed, maar kan nog veel beter natuurlijk, neem gewoon de moeite, maak een youtube account en abonneer jezelf!

Fishguppy’s visvangsten. https://www.youtube.com/channel/UCsMUbrnGv3_Z9mjcSTg4dfA

Tot de volgende,

groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. jack jozen > augustus 23, 2019

  Antwoord

  Hoi mede lezers het is echt de moeite waard om het filmpje te bekijken dan krijg echt de viskriebels ook op youtube groetjes Jack.

 2. Nico. > augustus 23, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter.Alle eerst weer een prachtige video gemaakt van Jullie vissesie. Dus Lezers veel plezier om dit te bekijken en hopelijk met een leuke reactie hier op. En voor straks een heel fijne vakantie toegewenst met goede vangsten.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 3. Henry > augustus 23, 2019

  Antwoord

  Hey Peter,

  Een mooi filmpke van jullie boottripje met de Waypoint. Met z’n drietjes 25 mooie maatse tongen is vanaf de kant momenteel niet te halen, met de boot is het natuurlijk wel ’n stuk handiger om te verkassen naar ’n andere stek!! Viskriebels hoef ik niet meer te krijgen, die heb ik al ruim 3 maanden maar zoals het momenteel gaat met m’n gezondheid willen we toch begin sept. weer ’n gokje gaan wagen aan de waterkant!!

  Groetjes, Henry

 4. Stefan Groenheide > augustus 23, 2019

  Antwoord

  Mooi filmpje van fijne vangsten, vorig jaar met mijn vader geweest in de voordelta met een charterboot, we hoopten op deze vangsten, maar er kwamen de hele avond 2 botjes omhoog… dit is wat een mens wil, klasse!

 5. hugo > augustus 25, 2019

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Toffe video van jullie visdag,dit is wel een leuk alternatief als ze van de kant niet bijten.Met 3 man 25 maatse tongen vangen is toch niet mis hoor en de leute op de boot is mooi mee genomen hè!,ikzelf ben een 15 tal jaren geleden met bootvissen gestopt werd bijna altijd zeeziek….zal mijn angst eens moeten overwinnen want tenslotte bestaat er medicatie voor.Veel succes op je vakantie en vang ze.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *