Home Bootvis verslagen Rob Torsk, wrakvissen

Rob Torsk, wrakvissen

Advertenties

Beste Fishguppy visvrienden- en vriendinnetjes,

Vandaag zondag 4 augustus ben ik met mijn vrienden Frank en Ivan opgestapt op de Happy Fisherman om te proberen om wat gullen en/of makrelen van het wrak af te plukken. Na 2 uur varen waren we bij het eerste wrak en gingen er vele verschillende onderlijnen richting wrak.Er kwamen slechts wat horsmakrelen en steenbolken tegen,dus tijd om verder te zoeken. We hebben 6 wrakken bevist met wisselende vangsten.Het meest gevangen werden de horsmakrelen,steenbolken en kleine blauwe makrelen.Verder nog een zeebaars gezien,wijtinkje,zeekarper,pollak en een paar gullen. Zelf had ik wat horsjes en bolken en 1 gul die zonder te meten terug mocht.Op het laatste wrak nog een mooie aanbeet,maar die schoot gelijk het wrak in,dus alles weg.

Tegen het middaguur kregen we motorproblemen dus zijn we op 1 motor teruggevaren wat ruim 4 uur duurde.Helaas een tegenvallende vangst,maar het was heerlijk weer en een leuk gezelschap aan boord.

Helaas heb ik deze keer geen foto’s gemaakt,hopelijk komt dat de volgende keer weer.

Groetjes,Rob

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 4, 2019

  Antwoord

  Hey Rob, bedankt weer voor je bericht!
  Tja tegenwoordig, mag je van geluk spreken, als het nog een keer raak is op de wrakken, soms zit het mee en meestal zit het tegen en dan ook nog die kapotte motor, wat een pech!
  Meer geluk bij de volgende trip!

  Groetjes Peter

 2. Henry > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hoi Rob,
  Zo te horen hebben jullie ondanks de magere vangst toch weer ‘n plezierig visdagje met de boot gehad.Helaas is de makrelenvangst maar ook die van de gul in ons kikkerlandje drastisch afgenomen en datgene wat gevangen wordt aan de kleine kant. Ook bij de visboer in ons dorp waar ik wel ‘ns rauwe makreel koop voor in m’n rookton lijkt het of deze vissoort aan het krimpen is,helaas is makreel ‘n vis die vanaf de kant ook weinig gevangen word maar gerookt is ie evenals de paling een lekkernij.Hopelijk verloopt je volgende boottripje zonder motorstoring en met ‘n betere vangst.

  Groetjes, Henry

 3. jack Jozen > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hoi Rob
  Je bent toch ook weer een dagje wezen uitwaaien ja dikke gullen die kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen ,jammer maar de aanhouder wint na slechte ook weer goede tijden groetjes Jack.

 4. hugo > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hallo Rob,

  De goede oude tijd van de gul is verleden tijd,men moet al veel geluk hebben dat er wat gul wordt gevangen op een wrak.Maar jullie hebben toch een plezierige dag beleeft aan boort daar doen we het toch ook een beetje voor.
  Een defecte motor is nooit leuk maar er is veel erger hé!veel succes bij jullie volgende visserij.

  Groetjes Hugo

 5. Stefan Groenheide > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hoi Rob, ben paar jaar terug een aantal keer gezellig met mijn vader geweest en moet helaas zeggen dat toen ook de vangsten erg tegenvielen, veel varen, weinig vissen en weinig vangen helaas. Toch is het altijd fijn een dagje met vrienden of familie en lekker in de zoute buitenlucht. Hopelijk volgend vangstbericht wat betere vangsten, evengoed toch weer fijn te lezen over de huidige vangsten op de wrakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *