Home Gastvissers Waterweg

Waterweg

Advertenties


Hoi Peter,

Na een enige tijd niet te hebben gevist,woensdagochtend toch nog maar een keer gaan vissen in de waterweg. Omdat de wind nogal ongustig stond gekozen voor de landtong,een stek waar ik maar weinig kom,omdat het er meestal vol vissers staat.

Om iets voor half 7 aangekomen en tot mijn grote verbazing staat er niemand!Om 6.45 staan de hengels klaar en het water gaat nog steeds hard naar buiten,hoewel het over 2 uur hoog moet zijn.Rond 7 uur een mooie voor mij bekende beet,zou het dan toch—–en ja hoor bij het binnendraaien voelde ik het al een mooie dikke najaars-tong.

Waterweg

Vlug een foto gemaakt en op de meetlat,maar die lag nog in de auto,dus dat heb ik thuis maar gedaan(36 cm).

Waterweg

Heb gevist tot 10.15 en ving een vijftal botten,wat kleine wijting en 3 maatse.Driemaal een gul eraan,maar die schoten halverwegen het binnendraaien los.1 gulletje van net geen 50 cm wist ik te landen en maar gelijk de totaal-foto gemaakt.

Waterweg

Na het opruimen van de eerste hengel wilde ik aan hengel 2 beginnen en op het moment dat ik de stok vastpakte om binnen te halen kreeg ik een enorme doorbuiger en schrok daar zo van,dat ik vergat aan te slaan,maar gelukkig zat de vis er nog aan en wel een hele mooie van 63 cm.

Waterweg Waterweg

Het was maar een korte vissessie,want ik had maar 3 ons pieren (mijn portemonnee was leeg en dan nog die dure benzine).Was mijn portemonnee maar zo dik als die gul!

Groetjes Ronald.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. peter(fishguppy) > december 13, 2009

  Antwoord

  Sorry Ronald, dat ik het zo laat geplaatst heb, zag het gisteren na mijn korte vakantie in het ziekenhuis pas in mijn mail.
  Ik noteer er weer een voor je.
  Ik vind het wel grappig om te lezen dat het vooral bij Hagenezen vaak voorkomt dat er vissen lossen of boven de stenen af vallen, persoonlijk heb ik dat nooit zo erg.
  Jullie Hagenezen vangen al zoveel en dan terwijl je er eigenlijk nog meer had moeten vangen, omdat je zoveel mist of verliest?

  Nu hoop ik toch over 2 weken weer zelf aan de slag te kunnen gaan.

  Groetjes Peter

 2. ZeeDuvel > december 13, 2009

  Antwoord

  Ronald, dat heb je meer mooie voor elkaar gekregen! Ik ben jaloers op die mooie gullen! Ik heb ze nog niet kunnen pakken hier in Walcheren. Ik sta ook te kijken van die najaars tongen!! Ik denk dat ik ook eens een keer aan de Waterweg ga vissen. Gr. Dimi

 3. Leo > december 13, 2009

  Antwoord

  Mooi gedaan Ronald! Op een doordeweekse dag kun je het treffen hier dat het niet zo druk is. De Gulletjes die er gevangen worden zijn inderdaad moddervet!

  Groet, Leo

 4. willemgaatvissen > december 14, 2009

  Antwoord

  Mooie sessie weer Ronald!

  Vis greetz,

  Willem

 5. Björn > december 15, 2009

  Antwoord

  Mooie vangsten weer Ronald! Vraagje, ik zie dat je van die latex ziekenhuishandschoenen draagt. Werkt dit tegen de kou of gebruik je deze voor een andere rede?

  groeten,

  Björn

 6. Ronald > december 16, 2009

  Antwoord

  Hallo Björn,ja die latex handschoenen helpen ook tegen de koude.maar ik gebruikte ze ter bescherming van een wond aan mijn vinger.
  gr,Ronald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *