Home Gastvissers Joost, de 1e wedstrijd van 2016, aan Waarde

Joost, de 1e wedstrijd van 2016, aan Waarde

Advertenties

Hoi Peter,

Na een paar maanden zonder vissen door met name het slechte weer in de weekenden, en door drukte met de verkoop van onze woning en alles regelen / uitzoeken voor de bouw van ons nieuwbouw huis was daar dan eindelijk weer eens tijd om te vissen. Wat een weertje was het zaterdag 12-03 voor een wedstrijd van WSV Reimerswaal. Waarde 14 was de plaats waar de wedstrijd gehouden werd. Samen met maatje Richard Boone er naar toe gereden en na een gezellig praatje de plaatsen geloot.

Joost, de 1e wedstrijd van 2016, aan Waarde

Richard en ik hadden een bisnummer zodat we naast elkaar stonden zodat we lekker konden bijpraten onder het vissen. De wedstrijd begon om 14.00 tot 17.00 de 1e 1.5 uur eigenlijk geen vis boven zien komen. Stond ook heel weinig stroom, toen eindelijk de stroom er goed inzat kwam hier en daar een visje op de kant maar het was niet echt super. Richard had een draai met 2 botjes en ikzelf kon ook 2 botjes uit het water trekken en daarmee was de koek op. Winnaar was Arjan Marijs met 5 visjes. Wat wel opviel was dat er weer eens een paar mooie botten uit het water kwamen met uitschieter van 39 cm, dat is weer al een poosje geleden vanaf de dijk bij waarde.

Door het prachtige weer en de gezelligheid aan de waterkant was het weer genieten geblazen. Van de winter hebben we ons als wsv reimerswaal ingeschreven voor de PENN KORPS COMPETITIE die met samenwerking van Sportvisserij Nederland de wedstrijden regelen in team verband. 26 maart is ons debuut in deze competitie met de 1e wedstrijd die gevist word aan Hoek van Holland. Benieuwd wat ons dit brengen zal, dus als alles goed gaat zal het volgende vangstberichtje niet zo lang duren.

Met vriendelijke groet, Joost de Dreu.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 14, 2016

  Antwoord

  Hey Joost,
  mooi verslag weer!
  Ja de koude zal ook wel zijn tol hebben geëist op de plaat.

  Groetjes Peter

 2. Nico > maart 14, 2016

  Antwoord

  Hallo Joost. Toch weer eens lekker naar de waterkant geweest.En hopelijk de volgende keer meer vis vangsten toegewenst voor allen.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *