Home Gastvissers Strandsessie Jack, Hans, Mario en Sjaak

Strandsessie Jack, Hans, Mario en Sjaak

Advertenties


Hoi Sportvissers,

Na de succesvolle baars sessie voorgaand weekend probeerden we het afgelopen zaterdag nogmaals. Maatjes Mario & Sjaak gingen ook deze keer weer mee, maar ook Hans die uitvoerig op de hoogte was gebracht van Mario’s mega baars kon natuurlijk geen verstek laten gaan. We gingen weer naar hetzelfde stekje, wat dacht je anders. Aangezien we verleden week toch vooral succes hadden met het opkomende water besloten we het voor één keer niet erg te vinden dat hoogwater rond 01.00 u. viel, we gingen van start rond 20.00u. Als aas hadden we weer steekzagers van mevr. Dixhoorn en verse mesheften waarvoor we ons maatje Hans steeds dankbaar zijn. Ook nu weer was de wind van de partij, zo mogelijk nog meer dan afgelopen weekend. Ik schat dat het bij momenten toch naar 7 bft piekte, eigenlijk gewoon teveel om aangenaam te vissen. In de eerste draai had ik al een bot, niet de soort waarvoor we kwamen maar goed, er zat alvast beweging in. Even later ving ik een klein baarsje, een cm. of 30 die weer rustig verder kon zwemmen. De volgende baars die aan de kant kwam was er een voor Hans, een mooie volle vis van 56cm.

Strandsessie Jack

Verdere vangst bleef zo goed als uit, nog enkele botten slaagden er ondanks de mega branding in onze aasjes te vinden maar de baarzen lieten verstek,… jammer. Eén bot was nog de moeite van het vermelden waard, ik verbeterde mij PR met 1,5cm., 42cm. mat deze joekel die binnenkort te gast is in mijn rooktonnetje.

Strandsessie Jack

Strandsessie Jack

PR bot voor Jack

Hoe verder we bij hoogwater kwamen hoe minder vis we op de kant zagen komen. Bovendien leek het steeds maar harder te gaan waaien. Zo rond 00.30u. hadden we er eigenlijk allemaal wel genoeg van en besloten om deze keer maar eens vroeg naar huis terug te keren. Volgende keer beter zullen we maar zeggen.

Groetjes, Jack Peelman

Pro-Staff St. Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 18, 2012

  Antwoord

  Hoi Jack en Hans,
  weer een leuk bericht met mooie vis!
  De bot is genoteerd.

  Groetjes Peter

 2. bjorn > juni 19, 2012

  Antwoord

  heej jack en hans,

  Jammer van de wind maar toch nog mooi gevangen.

  groetjes bjorn

 3. Hans > juni 19, 2012

  Antwoord

  Weinig vis, maar wel gezellig.

  Tot de volgende maatjes!!!!!

 4. meunenmaaier > juni 20, 2012

  Antwoord

  Mooi bericht , en toch weer 1 mooie baars onder zware omstandigheden. keurig hoor!

  gr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *