Home Gastvissers Vissen op bot, in de Waterweg, Jack en Henry

Vissen op bot, in de Waterweg, Jack en Henry

Advertenties

hoi peter

We zijn gisteren toch nog een poging wezen wagen om een visje te vangen.Zoals anders aas wezen steken in Bruinisse het water was ver af door de noord oostenwind dus het aas was geen probleem ,maar de kou wel ik pieste bijna in mijn broek ik kreeg de ritssluiting niet naar beneden zo waren mijn vingers bevroren.Op naar de visstek we zagen het al bij aankomst het water van de waterweg was helemaal bruin te veel aanvoer van zoet water en achteraf ook nog een hoop troep in het water zodat je topoog dicht slipte toch maar proberen, gevist van half 3 tot half 8 de vangst met tweeen 12 maatse botten en 10 terug gezet.Het was zo koud dat mijn foto toestel niet werkte ik denk door de kou dat de batterij te zwak was zodoende geen beeld sorry, het water in het emmertje aan de standaard zat dicht van het ijs maar we hebben toch gevist en lol gehad daar gaat toch ook om

gr Jack en Henry

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 24, 2015

  Antwoord

  Hoi Jack en Henry, dat jullie lol hebben gehad, geloof ik graag! Bedankt dat je de moeite doet om een verslagje in te sturen.

  Groetjes Peter

 2. Ben > januari 24, 2015

  Antwoord

  Wij zijn gisteren ook naar de waterweg gereden maar door de sterke stromijg en veel groen in t water kregen we 250 gram lood niet aan de bodem. We hebben dan ook helemaal niets gevangen

 3. Kees Michielsen > januari 24, 2015

  Antwoord

  Vanaf de bank in een behaaglijk warme huiskamer (22 graden), met een kopje vers gezette Senseo in de ene hand en met de andere hand aan het toetsenbord, heb ik hier maar 2 woorden voor:

  B I K K E L S & R E S P E C T !!!

 4. ron tak > januari 24, 2015

  Antwoord

  ik ben woensdag middag nog naar de waterweg gewist.
  niets gevangen,maar uit de wind toch lekker bezig geweest

 5. zeehondentemmer > januari 24, 2015

  Antwoord

  Hallo Jack. Henry. Ben. En Kees.

  Namens mij ook groot respect dat Jullie zijn gaan vissen en een verslagje hebben ingestuurd. Ook als je niks heb gevangen een compliment hier voor.De volgende meer meer vangsten toegewenst aan de waterkant.

  Groetjes Nico

 6. zeehondentemmer > januari 24, 2015

  Antwoord

  Hoi Ron jij ook niet vergeten hoor.

  Groetjes Nico

 7. strandjutter > januari 24, 2015

  Antwoord

  Geachte, mannen jack% #Henny.
  wat een dag voor jullie in die kou en ja als je moet stuit je op problemen zonde dat het niet ging. en ja met de wind en vuil water ,maar toch nog wat gevangen niet veel maar je bent weg geweest niet kniezen dat komt wel goed met jullie als het weer lekker weer word ga zo door gr Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *