Home Gastvissers ’t Dobbertje met Ludo van Northseacharters

’t Dobbertje met Ludo van Northseacharters

Advertenties

Schar en Wijting festival met de Marie Louise North Sea Charters.

Zaterdag 23-05-2015 stond onze tweede sessie gepland met Ludo met Visclub ’t Dobbertje uit Bergen op Zoom. We waren weer vol goede moed vertrokken richting Neeltje Jans daar aan boord gekomen hebben we eerst overleg gehad naar welke visstek we zouden varen. De weer verwachting was zodanig dat ze een wind kracht 5 noord oost hadden voorspelt toch maar de gok genomen naar de zelfde stek te gaan als waar we de eerste sessie hadden gelegen. Daar aan gekomen viel het op zich mee met de golven de boot bleef gelukkig op de wind liggen. De eerste Hengels gingen weer over boord het was bij iedereen weer raak onze toppen stonden allemaal weer flink te rammelen.

We vingen ontzettend veel wijting en Schar ik moet wel bekennen dat de wijting over het algemeen net onder de maat was maar dat mocht de pret niet drukken .

De scharren waren veelal boven de maat we hadden zo gemiddeld 70 a 80 vissen de man met een hengel wat hebben we weer een fantastische visdag gehad . Rond half vier besloten we weer in te pakken en weer naar de sluis te varen met knoesten van golven op het gemakje terug . De boot van Ludo is zo goed als klaar wij vinden het een fantastische boot om op te vissen zodoende dat we meerdere boekingen hebben vast gelegd. Onze volgende sessie is een tongen tocht ik zal hier zeker weer verslag van uit brengen Ludo ook weer bedankt voor de geweldige visdag.

Groeten Hans de Bruijn

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 27, 2015

  Antwoord

  Hey Hans en andere vissers, zo te zien weer een topdag met een top schipper gehad!

  Groetjes Peter

 2. Dries > mei 27, 2015

  Antwoord

  Mooi verslag en foto’s nog even na genieten en dan weer naar de volgende vis tocht !!!!

 3. zeehondetemmer > mei 27, 2015

  Antwoord

  Hallo Hans en andere vissers. Het zag er niet slecht uit goede vangsten leuke foto”s en dan ook nog een goed gezelschap wat wil een mens nog meer.

  Groetjes Nico

 4. Hoi Peter je hebt er weer iets moois van gemaakt ik kijk er naar uit als we samen weer eens gaan vissen .
  Groetjes Hans

 5. strandjutter > mei 27, 2015

  Antwoord

  GOED. gedaan hans dat is pas vissen met de groep wanneer stopt het dat is een raadsel ik zeg gewoon door gaan maar laat ook voor ons over oke gr Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *