Home Bootvis verslagen Tom, bootvissen Westerschelde

Tom, bootvissen Westerschelde

Advertenties

Vandaag samen met de jongste zoon weer een dagje gevist vanuit de boot op de Westerschelde Een stekje gezocht lekker kortbij, bakboord uit vanuit Hansweert en het anker laten vallen op 13 mtr bij de veerhaven Hier valt eigenlijk altijd wel wat te vangen van bot tot schar en van tong tot gul maar vandaag was het zoals verwacht weer veel wijting Een 2 tal botten en 1 schar kwam binnen en voor de rest was het wijting , wijting en nog meer wijting

Tom, bootvissen Westerschelde

Tom, bootvissen Westerschelde

De helft was mooie aan de maat en de andere helft mocht weer retour Wat opvalt is dat de mooiere wijtingen nogal eens word gevangen aan lange dwarrellijnen, maar ook de gele bezemafhouders deden het vandaag ook heel goed Met de kentering werd het wat hobbelig met de stroom tegen de wind en warm werd het er ook niet op, maar ach beter een beetje fris en veel vis dan warm en visarm !!

Tom, bootvissen Westerschelde

Tom, bootvissen Westerschelde

Toch weer een mooi zootje kibbeling gevangen vandaag

Tom, bootvissen Westerschelde

Gr Tom

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. ies > december 6, 2020

  Antwoord

  Hallo Tom,
  Lol, ik zie dat er 1 verstandig was en even pauze nam tijdens het harde werken, maar als ik jouw berichten zo zie denk ik dat je toch aan een nieuwe vriezer toe bent. Rammelende toppen hoef ik je niet toe te wensen want ik denk dat je er in deze tijd in de Westerschelde gewoon niet aan ontkom. Maar uiteraard voor de volgende sessie veel plezier gewenst.
  Groetjes ies

 2. Gino > december 6, 2020

  Antwoord

  Hoi Tom,

  mooi dat je het visvirus al door hebt gegeven aan je zoontje…normaal dat die even uitgeteld lag met zulke vangsten…de koude zal ook niet geholpen hebben.
  Leuke vangst wederom.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. Stefan > december 6, 2020

  Antwoord

  Weten we zeker dat het niet Tom zelf is die daar ligt te pitten? Haha, Je zal toch een keer moe worden van al die wijting? Eerst vangen en dan nog tot kibbeling promoveren is toch een heel karwei met deze aantallen. Super visserij en genieten met je zoon, mooi werk Tom!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.