Home Gastvissers Jack en Mario aan Zoutelande

Jack en Mario aan Zoutelande

Advertenties


Hey Sportvissers,

Ze zijn er weer, de wintervissen. Enkele weken geleden starte ik op het Nollestrand van Vlissingen, bij erg ruig weer wist ik hier op ruim 6uur vissen slechts enkele kleine wijtinkjes en een mooie schar te vangen. Via via hoorde ik dat Cadzand beter vis opbracht dus deden we daar verleden week een poging, samen met vismaat Mario ging ik hier vol in de vis, wijting met hopen en mooie scharren.

Jack en Mario aan Zoutelande

Gisteren probeerde ik het op Zoutelande, ik viste er een laagwater en kwam ook hier weer erg mooi weg, als aas gebruikte ik leeglopers en diepvries tappen. Ik ving op alles mijn visje maar had duidelijk meer schar op de tap. De wijtingen die ik ving waren doorgaans net wel, net niet aan de maat. Er zaten evenwel ook negen vette beestjes tussen en die mochten mee voor de pan, ook 16 scharren voldeden aan de criteria en zullen eerstdaags dienen als ere gast bij een frietje en koude schotel.

Jack en Mario aan Zoutelande

Hopelijk mogen we een van de weken ook wat gul op de stranden verwelkomen want daar hoor ik tot nog toe helemaal niets van. Tot de volgende maar weer.

Groetjes,

Jack Peelman

Pro Staff St-Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 8, 2010

  Antwoord

  Hoi Jack, goed om te lezen dat de vis weer aan de kust zit.

  Groetjes peter

 2. de loze vissertjes > november 8, 2010

  Antwoord

  Hallo medevissers,

  Zijn met zijn tweeen ook zondagavond aan het strand geweest. Een 85 tal vissen gevangen waarvan 70 geschikt voor de emmer. Meeste wijting en een stuk of 7 scharren.

  Vis ze de loze vissertjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *