Home Gastvissers Jan en Nico, op geepjacht

Jan en Nico, op geepjacht

Advertenties

Hallo Allemaal.

Nadat wij met ze twee op de geep hebben gevist was dat de laatste keer op 4 juli. Want wij hebben wel wat ervaring op dat de Geep in de Maand Juli niks vangt. En was het deze keer op 8 augustus om weer een poging te gaan wagen en kijken of ze al weer terug waren. Toen Ik met Jan had afgesproken dat ik hem tegen 8 uur kwam ophalen stond hij al gereed om weg te gaan. Wij hadden weer afgesproken om nu weer naar Bruinisse toe te gaan want daar krijg je toch wel beet. Welnu daar aan gekomen tegen 9 :27 en alle twee de hengel gereed gezet en kort daarna de dobber richting het zilte nat gegooid. En na 10 min kreeg Ik al beet van een Geep maar deze zette niet door en dat gaf de burger al moed. Maar wij hebben gevist tot en met opkomend Water en Pas na 13:20 Kreeg ik de tweede beet ook maar deze beet niet door. Kort daarna om 13:30 alweer Beet en deze geep zat er uiteindelijk wel er aan van 57 cm zie foto van een blije visser.

Jan en Nico, op geepjacht

Jan heeft deze dag wel geteld twee keer beet gehad ook maar die beten niet door en zijn we overgeschakeld na een klein geep haakje.

Jan en Nico, op geepjacht

Net voor het hoog water begon het zeer hard te waaien en regenen en zijn we gestopt Jammer maar het was niet te doen.En hebben wij samen afgesproken om dit te herhalen en dan hopelijk met meer vis aan de kant. het was eigenlijk de bedoeling om vanaf het strand te gaan proberen en na het donker toe maar zag dat de weersvoorspelling er niet goed uit zag en zijn we maar gaan Gepen.

Jan de Strandjutter. en Nico de Zeehondentemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 9, 2014

  Antwoord

  Hoi Jan en Nico, ik snap dat je blij bent Nico, sinds lange tijd eens een keer meer dan je broer gevangen?
  Als ze er weer terug zitten, ga ik een keer met jullie mee, lekker proberen te ontspannen, met een hapje erbij!

  Groetjes Peter

 2. strandjutter > augustus 9, 2014

  Antwoord

  HO Peter
  ik vind het wel fijn dat je reageer als we met ons drie een keer weg wil gaan op de geep en ja ik had verloren van hem dus nico maar dat geeft niet het mag een keer dat geeft hem weer moed ik kan wel tegen me verlies ik verheug me erop met die hapjes een verrassing is welkom gr Jan.

 3. taxijan > augustus 9, 2014

  Antwoord

  Mooie foto’s Mannen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *