Home Gastvissers Nico, wedstrijd aan Westkapelle, Baaiweg

Nico, wedstrijd aan Westkapelle, Baaiweg

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Vandaag was de eerste wedstrijd van H.S.V. de Kruisweel en die is gevist bij Westkapelle bij de baaiweg.  Aantal deelnemers was deze keer totaal 11 Man ook stond er veel wind namelijk windkracht 4 uit het Noord Oosten. De wedstrijd duurde van 9 .00 tot en met 13.00  en tegen 9 .00 ging en de onderlijnen richting het zilte nat toe. Ook was het nu springtij en stond er nog een beetje stroming met afgaand water. Ik had plaats nummer 2 geloot en dit was toevallig waar me auto stond en heb eerst nog met een hengel gevist om te kijken of er wat boven kwam. Na zowat 10 min ging ik eens kijken of het aas er nog aan zat en dat was het geval. Het aas had ik ook eerst op gehaald bij de Fam. Dixhoorn en dat er zoals gewoonlijk weer uitstekend uit. Later heb ik nog de tweede hengel er bij gezet en wat mij nu opviel we hadden nu geen last van apenhaar. Wat ik ook probeerde het mocht niet lukken om van de nul af te zijn met andere woorden helemaal geen beet gezien dus ook geen vis naar boven gehaald. Ook nog met verschillende onderlijnen geprobeerd maar er werd toch vis gevangen op de hogen nummers want daar haalde ze Kleine botjes .Meuntjes en Zeebaarsje en ook nog kleine Gulletjes naar boven. Heeft nog twee foto’s genomen en hopelijk de volgende keer met vis ook er op en nog een mededeling op 1 April en dit is geen grapje moet je ook gaan betalen.

Dus dat wordt op een andere plaats gaan vissen maar eerst overleggen bij de vergadering op dinsdag waar we dan gaan staan. Om de andere wedstrijden te gaan vissen hopelijk wordt het lekker dicht bij namelijk bij Waarde ga het wel voor stellen. Voor de andere vissers goede vangsten toegewenst mocht je gaan.

Groetjes Nico.

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 7, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, jammer dat je een blank had op je kaart. Moeilijke visserij denk ik, momenteel?

  Bedoel je dat je per 1 april ook aan de Dijk moet betalen in Westkapelle?

  Beste andere visvrienden, momenteel zijn er nog regelmatig wat fouten op het item zelf plaatsen verslag, wat momenteel al weer een paar dagen niet werkt, je kunt wel een verslag schrijven, maar als je het dan verzend, komt het niet aan op de site.

  Zoals je kunt zien, werkt de oude manier wel, als ik het zelf doe, dus je mag het me toe sturen of wachten tot het weer werkt, mocht je een verslag hebben.

  Groetjes Peter

 2. hugo > maart 7, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Toch een mooie zonnige koude dag beleeft daar aan Westkapelle. Het is droevig met de vangsten maar het is overal niet anders, èèn ding is zeker man slechter kan het niet worden hè. Het wordt een echte pest met al die betalingen, gas, elektriciteit en benzine en dan de parkeerplaatsen er nog bij het worden voor veel mensen moeilijke tijden. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 3. Gino > maart 7, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  jammer van de 0 op de wedstrijddag dat is altijd kl….
  Weet ook niet waar de vis vertoeft momenteel als je zo hier en daar wat leest is het weer overal kommer en kwel ! Het weer was nog goed dat had je dan mee .
  Alsvast meer succes bij de volgende wedstrijd of visserij.

  grtjs Gino

 4. Eldert > maart 7, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Eigenlijk zouden ze in deze periode helemaal geen wedstrijden moeten houden. Dit zijn gewoon slechte maanden. Dan vind ik het eigenlijk gewoon zonde om daar kilometers voor te rijden… maar goed , je bent wel weer lekker opgefrist. Laat de watertemperatuur nu maar wat stijgen dan komen de vissen weer vanzelf .
  Groet Eldert

 5. ies > maart 7, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, wederom een goed verslag uit jouw pen, uh of toetsenbord, jammer dat de vis weer verstek liet gaan, maar deze foto’s geven de sfeer van het zoute ook goed weer. Uiteraard voor je volgende sessie rammelende toppen en een uitslag als eerste op de kaart toegewenst.
  Groetjes Ies

 6. Jack Jozen > maart 7, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico .
  Ondanks niks op de kaart heb je er toch weer een mooi verslag van gemaakt het wil dit echt nie zo lukken met de vangsten zou het iets met de corona te maken hebben dat ze van slag zijn .Maar je hebt er toch weer en paar mooie foto,s er bij geplaatst en je zult wel niet de enigste zijn geweest met blanco.de volgende wedstrijd maakt alles wel weer goed .
  Heel veul groetjes Jack.

 7. Nico > maart 7, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal weer bedankt van jullie leuke reactie op mij vis verslag. En met de wedstrijd hadden 3 man geen vis. En Peter kreeg een mailtje omtrent het betaald parkeren van de talud zeedijk tussen Westkapelle en Domburg. Op 1 April een betaald parkeer terrein. Het parkeer tarief is dan twee euro 40 cent per uur en een dagkaart is dan 12 euro per uur. Dit wilde Ik even laten weten en ook voor de andere vissers.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 8. Stefan > maart 7, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico, jammer van de slechte vangsten, maar het is momenteel even niet anders, hopelijk worden er ook wedstrijden gevist in betere tijden? Alvast succes gewenst de volgende keer. Groeten, Stefan

 9. Henry > maart 8, 2022

  Antwoord

  Beste Nico,
  De vangsten zijn helaas over het algemeen overal bedroevend laag en dit geldt natuurlijk evenzo bij het wedstrijdvissen. Toch weer efkes een frisse neus gehaald en een poging gewaagd, wel fijn dat je de auto vlakbij had staan. Bedankt voor je info betreffende het parkeren. Onze hobby word net zoals veel andere dingen door de flinke prijsstijgingen wel een stuk duurder, brandstof, parkeergeld !!!
  Maar ach, dan tanken we zelf maar ’n biertje minder en………’n hobby mag wat kosten.
  Hopelijk kun je bij je volgende visserij een lekker maaltje vis haken.
  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *