Home Gastvissers Nico, vissen aan ’t Nollestrand

Nico, vissen aan ’t Nollestrand

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. De laatste keer dat Ik met me broer een keer was gaan vissen samen was toen op 15 december 2021. Dus dat was alweer lang geleden en hij zei dat hij nu niet op het voetbal veld moest zijn. Omdat alles nu stil leg in verband met de Carnaval en zei hij tegen me gaan we weer een keer samen vissen bij Zoutelande .Omdat ik met me Maat toch wat Schar hadden gevangen de laatste keer.

En dus had ik wel zin er in omdat met die storm er niet van was gekomen en ook de wedstrijd was afgelast toen. Ja zo spraken we af dat ik het aas ging bestellen voor ons twee namelijk alle twee 5 ons pieren. Die kwamen Wij tegen 12.30 op halen bij van Dixhoorn en even een praatje gemaakt  aas betaald en op weg naar Zoutelande toe gereden. Bij aankomst zag ik tot mij en me broer Jan dat alle parkeer plaatsen vol waren. Er was helemaal geen plaats meer over en wat nu  hebben wij nu dit weer en met overleg zijn we dan maar uitgeweken naar Vlissingen Nollestrand. Daar was er genoeg plek over en dus alles uit de auto geladen waad pak. Aan en met de spullen de duin over wat moeilijk ging maar uiteindelijk kwamen we boven en dan ook nog naar beneden. Dat ging wel een stukje gemakkelijker en toen we op het zand stonden zagen Wij al twee vissers staan. En zijn we naast in het ander vak gaan staan het water was tegen 16.15 op zijn laag en konden we op onze gemakje eerst ene hengel gereed zetten.

En kort daarna toen alles klaar stond ging de onderlijn tegen 14.25 richting het zilte nat toe en wachten of we daar ook vis naar boven konden halen. Welnu die Man kwam ook nog even buurten en vertelde dat hij net een botje naar boven haalde. Dus dat gaf voor ons ook heel moed om ook vis te vangen maar dat bleek achteraf zeer tegen te vallen. Namelijk wat wij ook alle twee deden met verschillende onderlijnen er kwam helemaal op die drie uurtjes niks naar boven. Ook het aas bleef er gewoon aan zitten en terwijl die Vrouw en die Man naast ons een Zeebaars van 39 cm er uit haalde en ook nog een kleine schol en bot. Die hadden 4 stuks en hij vertelde dat hij het ook niet snapte hoe het kan. Hetzelfde aas en onderlijnen en ook net zo ver gooide als Wij uiteindelijk zijn we gestopt tegen 17 .00 omdat me Broer zich niet goed voelde.  En zei Ik dat hij maar op maandag de dokter moet bellen en ik denk dat hij ook last had van een virus in zijn lichaam heb ik ook gehad.  Maar daarvan helemaal zo snel mogelijk was van genezen naar dat ik poeder had gekregen van de dokter. Ook heb Ik geen foto’s kunnen maken van me zelf met de vis er op toch maar een verslagje van het strand genomen en een selfie van me zelf om te kijken of die goed was gelukt.

Hopelijk voor volgende week zondag meer vis met de wedstrijd van de Kruisweel bij de vuurtoren bij Westkapelle. Groetjes en voor alle visvrienden goede vangsten of een fijne carnaval toegewenst. Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 27, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, er weer lekker tussenuit geweest en een natte neus gehaald, dat nemen ze je niet meer af!
  Nollestrand een mooie stek, was vroeger al zo, alles of niets, vooral overdag.
  Een hele mooie selfie Nico, die komt in het lijstje met mooiste selfies!
  Denk dat de mensen aan Zoutelande nog gauw wilden profiteren van het goede weer en gratis parkeren, dinsdag is het weer voorbij.

  Ik hoop wel dat je het de volgende maal gewoon probeert om zelf te plaatsen, lukt het niet, helpen we je?

  Groetjes Peter

 2. Gino > februari 27, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Toch weer lekker aan de waterkant geweest toch?
  Enkel jammer dat de vis niet wou meewerken echt jammer… Jullie hebben in ieder geval prachtig mooi weer gehad. Ja bij dit weer zullen de bekende badplaatsen weer snel vollopen met toeristen en dagjes mensen ik zag het hier gisteren op de snelweg dat het weer drukker was!!
  Succes bij de volgende.

  Grtjs Gino

 3. Stefan Groenheide > februari 27, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico, jammer van de slechte vangsten, maar toch gezellig met je broer een paar uurtjes op het strand gestaan bij een lekker weertje, de vangsten nemen over een paar weken wel weer toe.
  Groeten, Stefan

 4. ies > februari 27, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, wat een mooi verslag heb je er weer van gemaakt, als je dit zo ziet krijg je spontaan zin om de korte broek uit de kast te trekken en de visspullen in te laden, maar denk dat ik daar nog even mee wacht. Maar je laat ons wel mooi mee proeven door middel van de sfeer die je in het verslag bij ons opwekt. Jammer dat de vis niet thuis gaf maar volgeden keer beter.
  Groetjes ies

 5. Jack Jozen > februari 27, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico .
  Jammer dat de vangst niet wilde lukken maar jullie hebben toch weer gezonde lucht op kunnen snuiven, en je weet het is nog altijd vissen he de ene keer wel en dan weer niet maar de aanhouder wint. Je hebt wel weer prachtige foto,s gemaakt Nico buiten het vissen ben je ook wel een goeie fotograaf en nu op naar de volgende sessie .
  Heel veul groetjes Jack.

 6. Eldert > februari 27, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico
  Jammer van de vangst maar je bent toch weer lekker aan het water geweest. Ik heb net gelezen hoe gezond het is om te gaan vissen . Dus ja, ik heb tegen mijn vrouw gezegd dat ik dit jaar veel meer moet gaan vissen. Respect dat je er weer een mooi verslag van hebt gemaakt. Jammer dat he broer ziek werd . Ik ben wel benieuwd hoe het zou zijn als je nog een paar uurtjes in het donker had doorgevist. Maar dat is dan weer voor de volgende keer. Mooi selfie Nico .
  Groet Eldert

 7. Nico > februari 28, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal weer bedankt van jullie leuke reactie op me verslag.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 8. Henry > februari 28, 2022

  Antwoord

  Beste Nico,
  Ondanks dat er weinig berichten verschijnen met positieve vangstberichten heb je samen met je broer weer ‘n poging ondernomen om ‘n paar 🐟🐟proberen te haken. Ook de klim over de duinen voor lief genomen💪 😓Al met al, jullie hebben toch weer de zoute zeelucht opgesnoven, ikzelf hou het momenteel bij de carnavalslucht🍺Hopelijk verschijnen er op korte termijn berichten waarbij weer vis gevangen word maar voor nu heb je de Fishguppy vrienden weer blij gemaakt met een prachtige selfie😂
  Groetjes, Henry

 9. hugo > februari 28, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico,
  Jullie hebben er in ieder geval een mooie namiddag gevist daar aan het Nollestrand. Ja momenteel is het harken om wat vis bij elkaar te vangen, maar dit algemeen gekend in deze voorjaars maanden. Af en toe zal je wel eens een goeie dag tussen zitten maar die zijn dun gezaaid. De gezonde zeelucht die kunnen ze jullie toch niet meer afnemen. Succes bij jullie volgende trip en hoop dat je broer Jan vlug is genezen.
  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *