Home Strand en kantvisserij Vissen in de Botlek

Vissen in de Botlek

Advertenties

Deze ochtend vroeg, na alweer een slapeloze nacht, richting de Botlek gereden, om toch maar eens te gaan vissen na 2 weken. Ik arriveer er juist voor 4 uur en even na 4 ben ik aan het vissen.

Zit inmiddels alweer 2 weken thuis en kom niet vooruit, het maalt en maalt maar door mijn kop, over PMH en mijn broer en meer zaken. Mijn zin in leuke dingen is totaal over. De maatschappelijk werkster en de medewerkster van de Menea, adviseren om toch te proberen alles wat ik leuk vind op te pakken, al is het maar voor even, zodat ik het goede gevoel terug kan krijgen, ook mijn Manager geeft mij dit advies!

Dit is geen verslag zoals jullie van me gewend zijn, maar hopelijk komt dat gevoel weer terug?

Ik heb eigenlijk helemaal nog niet zo slecht gevangen op 2 uur tijd, een maatse zeebaars.

Korte sessie Botlek

Een paar leuke palingen.

Korte sessie Botlek

7 tongen, waarvan er 4 boven de maat mee konden.

Korte sessie Botlek

Korte sessie Botlek Korte sessie Botlek

Korte sessie Botlek Korte sessie Botlek

Korte sessie Botlek Korte sessie Botlek

En bij het opruimen nog een brasem en 2 grote botten.

Korte sessie Botlek

Maar ik kon er helaas niet van genieten, dus snel afgeblazen! Waar ik wel blij van werd, is dat ik Herman Wildenberg heb ontmoet, een leuke man op het eerste gezicht!

Volgende keer hopelijk een beter verslag van mij!

Groetjes Peter

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Kees Michielsen > juli 26, 2014

  Antwoord

  Hey Peter,

  1: goed gevangen man!

  2: zwaar klote dat je niet goed in je vel zit, er gebeurt ook maar van alles om je heen waar je zelf geen invloed op hebt, irritant!
  Laat je er aub niet door uit het veld slaan!! Je bent gewoon een toffe peer die dit soort gezeik niet verdient.
  Ik weet dat het op dit moment bijna niet te geloven is maar achter de wolken schijnt echt de zon!
  Kop op en als ik iets voor je kan doen dan weet je me te vinden!

  Groeten, groeten en groeten van je maat!

 2. zeehondentemmer > juli 26, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter.

  1: Toch weer goed gevangen .

  2: En wat Kees hier boven al zei sluit ik mij
  hier volledig bij aan. En dat je dan ook
  andere man heeft ontmoet heb je even dan om
  wat bij te praten. Vooral blijven door gaan
  met vissen Maat.

  Gr Nico

 3. jack > juli 26, 2014

  Antwoord

  hoi maatje ik weet er zijn van die tijden dat alles en iedereen tegen zit wij hebben elkaar nog nooit persoonlijk ontmoet maar ik ervaar jou toch al als een vriend ,maar je zult toch die negative dingen moeten proberen van je af te zetten ,je hebt ook nog leuke zaken waar je aan kunt denken b.v jullie romy daar kun je ook van genieten alles komt goed ,je weet ik wil ook nog een keer visles van jou .gr jack

 4. Peter(Fishguppy) > juli 26, 2014

  Antwoord

  Ik heb inmiddels ook weer wat leuke dingen om naar uit te zien, morgen komt Henk, 1 van de 3 Limburgers, om wat uitleg en onderlijnen en Maandag mag ik met Kees Michielsen naar Utrecht om eens lekker mijn hart te kunnen luchten terwijl we om zijn hengels gaan, dus er zijn nog positieve dingen!
  En nu ga ik proberen te slapen!
  Gr Peter

 5. Raf > juli 26, 2014

  Antwoord

  hoi peter
  ik ken het gevoel dat je nu hebt,ik heb het zelf ook meegemaakt
  ontslag op werk na 30 jaar
  even later echtscheiding na 20 jaar huwelijk
  en door dit alles mijn artrithis die terug de kop op stak.
  en alsof dit niet genoeg was besloot ook mijn dochter van 18 om weg te gaan .
  daar zit je dan he, het enige dat mij door deze periode helpt is toch inderdaad de dingen blijven doen die je graag doet. dus VISSEN….
  op die moment zelf ben je er met je gedachten misschien niet helemaal bij, maar achteraf ben je dan weer blij dat je geweest bent.
  en zoals Kees al zei ” na regen komt zonneschijn”
  hou de moed erin,en je bent hier altijd welkom om er eene (of meer ) te komen drinken he
  groetjes
  Raf

 6. rob > juli 26, 2014

  Antwoord

  hoi peter. ik hoop dat je het geluk weer snel weet terug te vinden, sterkte hiermee peter. en het is misschien makkelijk gezegd maar er zijn ergere dingen in het leven.over 2 weken gaan we proberen er toch maar gezellige avond/nacht van proberen te maken.
  kijken of we je nog aan het lachen weten te krijgen maat.

 7. taxijan272@gmail.com > juli 26, 2014

  Antwoord

  Hallo Peet.

  Probeer zo veel mogelijk leuke dingen te doen, precies wat de Mannen hier boven ook allemaal zeggen, en dan gaat het weer goed komen fijne gozert !! Groetjes uit Rotterdam.

 8. huib > juli 26, 2014

  Antwoord

  Hey Peter,

  Hou vol hé. Zie er naar uit weer een keer samen te gaan vissen! Ben zelf ook een tijd het plezier in o.a. vissen kwijtgeweest door redenen. Ik kan me het heel goed voorstellen dit is een moeilijke tijd en ik leef met je mee.

 9. Bram Wisse > juli 27, 2014

  Antwoord

  t,komt goed Peter. Iemand met een leuk gezin en een leuke hobby heeft meer dan de meeste milloenairs. Als afscheid nemen van je werk zo moeilijk is dan zegt dat iets over hoe goed je het hebt gehad, en daar kan je ook dankbaar voor wezen. Desalniettemin wens ik je veel sterkte met het accepteren van dit verlies. Dapper van je dat je dit deelde.

 10. Maup > juli 27, 2014

  Antwoord

  Hee Peter,

  Alles zal goed komen ook al zie je dat momenteel niet,net wat alle collegavissers zeggen; “na regen komt zonneschijn”.

  Groetjes Maup.

 11. Gerard > juli 27, 2014

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Je dagelijks ritme ben je kwijt.
  Gedachten zijn elders.
  Waarom ik en hoe nu verder.
  Dit zijn vragen waar je bezig bent.

  Mensen in je eigen omgeving die zijn nu heel belangrijk voor je.

  Het is net of je stuurloos met je boot op zee ligt.
  Toch zijn er genoeg mensen die je naar wal willen slepen.
  Maak hier gebruik van.
  Als je maar weer binnen ligt dan krijg je weer de controle.

  Uiteindelijk moet je het wel zelf doen.
  Zoals ik jou ken lukt dit jou.

  Gr.Gerard

 12. Paul > juli 27, 2014

  Antwoord

  Hey Peter!

  Goed van je dat je er weer even tussenuit ben geweest. Soms is het moeilijk om de dingen van je af te zetten, maar met jouw doorzettingsvermogen en positiviteit weet ik zeker dat de dingen weer goed gaan komen.

  Gewoon volhouden en blijven genieten van de dingen wat je leuk vind om te doen!

  Gr.

  Paul

 13. gijs > juli 28, 2014

  Antwoord

  Peter,

  Heftig om te lezen hoor. Heel veel sterkte en mocht je toch besluiten nog een keer je kop leeg willen maken dan veel succes. Ik hoop dat je eea snel weer op de rit krijgt en kunt genieten van de mooie dingen in het leven!

  Sterkte!

  Gijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *