Home Gastvissers Vissen in Haven Vlissingen op herhaling

Vissen in Haven Vlissingen op herhaling

Advertenties

Hoi Peter en Medevissers. Het is weer een tijdje geleden dat ik met me broer weer had gevist. En deze keer was het ook weer in de Haven bij Vlissingen en Wij wilde eerst vanaf de steiger gaan proberen. Maar daar was het niet te doen om het nog hoog stond en met die hoge golven over de steiger. Die er over kwamen met windkracht 6 van achteren ging je zeik nat worden, En dus maar na voren gegaan en daar hadden achter het gebouwke de wind van achteren.

Maar ook nog eerst langs geweest bij de fam .Dixhoorn voor de pieren gaan ophalen. En Dhr v.Dixhoorn vertelde dat wij de enige waren maar wat wil je met dit weer veel harde wind. En ook nog af en toe regen er bij maar er moest worden gevist en daar had ik toch wel zin. Beter dan binnen te blijven en dus goed aan gekleed ook zagen de pieren zoals gewoonlijk uitstekend er uit. Eest maar een hengel opgetuigd met als onderlijn twee kleine afhouders er aan. Kort daarna richting het zilte nat toe gegooid en was het wachten of we toch nog wat vis naar boven konden halen. na zowat 15 min kreeg Ik een mooie beet en daar bleek een Schar er aan te zitten.

Jan haalde ook kort daarna ook een mooie schar naar boven. En wij dachten ga het nu gebeuren maar dat bleek achteraf van niet hoe meer het water zakte gebeurde er niks meer. Ja Jan haalde op om het aas er aan te doen bleek er nog een Schar er aan te zitten. En dat was het en moet je toch een vis virus in je lichaam te hebben om met dit weer weg te gaan. Toch lekker uit gewaaid samen en dicht bij mekaar gestaan en ook de auto vlak achter je. Als het te veel ging regenen even schuilen en kon je het aas ook lekker droog houden. Wij zijn uiteindelijk gestopt tegen 13.30u uitgetuigd en naar huis terug gereden en zat de eerste visdag van het jaar 2023 er op. En hopelijk komen er nog heel veel er van en dan met meer foto’s er op van de vis en ons samen. Groetjes Nico. Voor mij mag het onderhand beter Weer worden zodat er meer wordt gevist en verslagen kunnen lezen dan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 15, 2023

  Antwoord

  Ha Nico, bikkel dat je bent!
  Weer een prima verslag van jullie 2e sessie aan Vlissingen, met wat minder vis, maar je haar is weer gekamd, met die lekkere wind van achteren en dat neemt niemand je meer af! Ik wilde zelf morgen aan Maassluis gaan proberen en vandaag wat pieren gaan steken, toch maar besloten om bij de houtkachel te blijven, lekker warm, brr.
  Tot de volgende Nico!

  Groetjes Peter

 2. ies > januari 15, 2023

  Antwoord

  Hey Nico top man, als Peter ooit een helden component in gaat voeren, dan sta je zeker nr 1, allemachtig met dit weer er op uitgaan vind ik al dapper genoeg. Tuurlijk de stek op de Foto lijkt rustig en mooi maar dat weet je niet als je van huis gaat. Je hebt er weer een klasse verslag van gemaakt met mooie foto’s erbij. Jammer dat de vangst tegenviel, maar je hebt vis gevangen, dus ben je niet voor niets geweest. Uiteraard voor de volgende sessie meer pan vis toegewenst.
  Groetjes ies

 3. Jack jozen > januari 16, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Petje af dat je het met zulk weer aan durft om te gaan hengelen .Ja met wind in de rug is het daar wel om te doen maar je bent al zeik nat als je alles opgebouwd hebt. Maar van de andere kant als je de viskriebels hebt dan maak je een keuze he alleen jammer dat de vis niet wilde mee werken je hebt er wel een prachtig verhaal van gemaakt en we hebben de fotos die er ook super gelukt zijn .

  Heel veul groetjes jack.

 4. Eldert > januari 16, 2023

  Antwoord

  Ha Nico
  Wat een bikkel ben jij . Met dit weer nog gaan vissen. . De visclub moest ook nog , die zijn uitgeweken naar de Banjaard. Vroeger , ja vroeger toen alles beter was , toen ging ik zulk avontuur ook nog wel aan . Maar tegenwoordig ben ik niet meer zo fanatiek . Toch wel een beetje mooiweervisser geworden .
  Succes de volgende ronde .
  Groet Eldert

 5. Henry > januari 16, 2023

  Antwoord

  Beste Nico,
  Doorlopend zware regenbuien, aan de kust windkracht 6-7 Bft. en Nico gaat ’n visje vangen!!
  D’n hond laat zelfs z’n achterkant zien als ik met z’n riempje zwaai om hem uit te laten. De elektromagneet achter je hart moet wel echt sterk visgericht zijn als je met zulk weer naar de waterkant gezogen wordt
  Met zo’n wind op de steiger gaan staan is vragen om problemen en het risico lopen dat je op ’n gegeven moment vis aan het vangen bent op de manier zoal ’n zeehond dat doet, zwemmend!! Ook is het met zo’n weer bijna niet mogelijk om ’n aanbeet waar te nemen en moet je zo nu en dan gewoon binnen draaien om te kijken of er vis aan de haak zit. Maar toch…. de nul is van de teller en jullie eerste visdag van 2023 is ’n feit. Ook voor m’n maatje Sjakie en mij is het al ’n poosje geleden dat we samen aan de waterkant zaten maar toch wachten we geduldig nog maar efkes totdat de weergoden ons wat gunstiger gezind zijn. Ik wens je veel visplezier en een goede vangst bij je volgende visserij en dit alles onder het genot van ’n stralend zonneke.
  Groetjes, Henry

 6. Hugo > januari 16, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Ze zijden dikwijls tegen mij dat ik zot was als ik met zulke weersomstandigheden ging vissen ,maar ben blij dat ik niet alleen ben 😄😄. Toch weer wat vis gevangen voor de pan. Ga persoonlijk nog wat wachten tot het weer wat beter word, ben een beetje zoals Eldert geworden, de ouderdom zeker! Veel succes bij je volgende trip, en dat de toppen mogen rammelen.
  Groetjes Hugo

 7. Stefan > januari 16, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico, gelijk heb je hoor, je moet je nergens door tegen laten houden, zeker niet door het weer. De vangsten nemen merkbaar af, maar thuis blijven is geen optie…
  Alvast succes de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 8. Nico > januari 17, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter en Medevissers. Allemaal weer bedankt van jullie leuke reactie op mij verslag. Hopelijk wordt het gauw beter Weer zodat jullie er op uit kunnen om te gaan vissen. En dan met rammelende toppen .

  Groetjes Nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *