Home Strijd der giganten Strijd der giganten 2023

Strijd der giganten 2023

Advertenties

Beste visvrienden,

ik ben inmiddels terug gekomen op mijn besluit, om toch een kleine competitie op te starten uit waardering en respect voor ons kleine groepje van trouwe vrienden van Fishguppy! De voorgestelde prijzen voor het meest verassende verslag en meest unieke foto blijven en daar wil ik nog aan toe voegen, 3 prijzen voor de grootste Tong, Wijting en Schar en dit doe ik niet om extra schrijvers te krijgen, maar om het feit wat ik eerder beschreef, voor de trouw schrijvers!

Moet ik mezelf alleen afvragen, waar ik de prijzen moet halen, als Mario echt is vertrokken, we wachten het gewoon af?

Ik heb deze 3 vissoorten gekozen, omdat er wel gebleken is dat er erg weinig gevist of gevangen word, van de soorten Gul en Geep, dus deze vervallen even als  de Bot.

Nog even voor alle duidelijkheid, er moet een foto zijn van de visser met vis, aan hengel en onderlijn, dus niet in de hand en op een duidelijke meetlat, met duidelijk zichtbaar de lengte in cms!

Ben je alleen, dan maak je een selfie met de gsm of camera op de viskoffer of iets dergelijks, wat ik al eerder heb laten zien.

Strijd der Giganten 2023

Klassement:

Strijd der Giganten 2023
Vissoort: CM’s Naam: Foto:
Tong  35cm Mijnheer Eldert 21-07-2023
Schar
Wijting

Allemaal suc6 en veel plezier en een sportieve competitie!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Eldert > januari 17, 2023

  Antwoord

  Peter, je bent een kanjer . We gaan weer ons best doen .
  Groeten Eldert

 2. Nico > januari 17, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter. Dit vind Ik zeer leuk van je dat Jij het weer ga doen .En bij deze een groot compliment hier voor Jou
  dus ons best er voor gaan doen. Top

  Groetjes Nico.

 3. ies > januari 17, 2023

  Antwoord

  Hey Peter, lol je blijft me steeds verrassen, eerst dacht ik, hij heeft geld teveel, toen dacht ik hij wordt wijs in deze dure tijden en nu, tssss begint hij weer. Maar ik begrijp het al, van de week had je het er al over,, ik blijf lekker bij de houtkachel,” dus je kosten vallen mee. Maar alle gekheid op een stokkie, uhh die ligt denk ik nu knapperend te branden, Het is een leuk idee zeker wat betreft de tong en voor de wijting die gullen nadoen ook, schar heb ik hier nooit echt groot gezien. Maar nogmaals lees dit bericht met een korrel zout, liefst van een kilo. Het blijft een leuke geste.
  Groetjes Ies

 4. Jack jozen > januari 17, 2023

  Antwoord

  Hoi Pedro.
  Super dat je dit weer opstart toch weer een beetje competitie met onze hobby hopelijk krijgen we een geweldig visjaar we gaan ons best doen om weer hele mooie verslagen te kunnen schrijven.

  Heel veul groetjes Jack.

 5. Stefan > januari 17, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter, leuk weer hoor en ben het volledig eens met je keuzes qua soorten vis. Ja, heb Mario ook gesproken en is toch weer afwachten, veel hangt af van zijn verblijf nu in Costa Rica. Zou wel erg jammer zijn als zo’n prachtige zaak met veel kennis verloren zou gaan.
  Groeten, Stefan

 6. Henry > januari 17, 2023

  Antwoord

  Hey Peter,
  Hardstikke leuk dat je alsnog besluit om ook in 2023 de schrijvers van Fishguppy te gaan verassen met een competitie. Een vis sessie delen met anderen is sowieso leuk om te doen, zeker als je hier nadien spontane reacties, met of zonder tips, op krijgt. Ook gaat iedere visser er natuurlijk voor om z’n eigen persoonlijke record te verbeteren en als dit op het einde van het visjaar ook nog ‘ns extra beloond wordt met ’n waardebon is dat gewoon de kers op de taart!!! Hopelijk wordt 2023 een fantastisch visjaar en gaan veel vissers hun belevenissen aan de waterkant met ons delen op de Fisfhguppy site.
  Groetjes, Henry

 7. Hugo > januari 18, 2023

  Antwoord

  Hey Peter,
  Mooi dat je er weer wat strijd in brengt, het is toch altijd mooi om een beetje competitie in het spel te hebben hè. Voor mij moet daar geen prijs aan verbonden zijn, de eer is een prijs op zich zelf toch!( is maar een voorstel hoor) En hopelijk komen er wat schrijvers bij, dan kunnen we ook van hun verslagen genieten.
  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *