Home Gastvissers Strandvissen Banjaard

Strandvissen Banjaard

Advertenties


Beste Peter,

Vanwege de algehele malaise op de waterweg gisteravond tegen beter weten in samen met henk op de Banjaard in zeeland gaan vissen.

Strandvissen Banjaard

Om ongeveer 20:00 hoog water dus konden we het afgaande tij vissen.Als aas hadden we de (ingezouten)Pieren van vorige week en op de heenreis nog twee porties zagers gekocht bij Mevr. Hoek op Moriaanshoofd.

Strandvissen Banjaard Strandvissen Banjaard Strandvissen Banjaard

Op de Banjaard geparkeerd bij het dialysecentrum waar ik als parkeervergunning een oude zakagenda (2009) van de nierstichting achter de autoruit leg.

Strandvissen Banjaard Strandvissen Banjaard

Op het strand 4 hengels uitgezet met zagers en als stopper een gezouten pier en na een half uurtje meende ik een aanbeetje gezien te hebben,en ja hoor een klein (kerngezond) gulletje.

Strandvissen Banjaard Strandvissen Banjaard
Strandvissen Banjaard Strandvissen Banjaard
Strandvissen Banjaard

Dit was eigenlijk het hoogtepunt van de avond want de rest is een herhaling van vorige week op de Pier van HvH.

Ik vraag mij of ik het verslag wel zal schrijven,of dat ik moet wachten totdat ik een vangst heb gedaan die het waard zal zijn om te lezen.Aangezien dit wel eens lang kan gaan duren stuur ik toch dit berichtje in.En Wiebe bedankt voor het aanbod van het zegelboekje,maar ik gebruik ze ook nooit omdat ik via de buurman zaken doe met Rinus,HeHe.

Groetjes allemaal,

Maup en Henk.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. peter(fishguppy) > maart 25, 2010

  Antwoord

  Hoi Maup, gewoon blijven insturen, jouw verslagen en foto’s gaan ons nooit vervelen.

  Groetjes Peter

 2. Wiebe > maart 26, 2010

  Antwoord

  Hey Maup,
  Ik vind het altijd erg leuke verslagjes om te lezen, dat verveeld inderdaad nooit. Ik twijfelde bij vorig verslagje wat ik instuurde ook. Maar, het geeft wel aan waar iemand wel of niet moet gaan vissen.

  De buurman heeft iets andere openingstijden :D, de zegeltjes laat ik dan maar in het laatje liggen, voor als iemand ze wil; ik stuur ze op!

 3. willemgaatvissen > maart 27, 2010

  Antwoord

  Hoi Maup,

  Leuk verslag weer.De vangsten gaan langzaam vooruit, het water moet nog een beetje herstellen van de (extreem) koude winter denk ik. Maar je hebt het in iedergeval weer geprobeerd en zoals peter(fishguppy) en Wiebe al zeggen je verslagen vervelen nooit.

  Vis greetz,

  Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *