Home Gastvissers Vissen te Vlissingen

Vissen te Vlissingen

Advertenties


Hoi Sportvisser,

Gisteren weer een poging gedaan een visje te vangen. Na vele weken van succes keerden we weer richting Vlissingen. Maatje Mario ging met me mee en speelde chauffeur van dienst. Al enkele dagen hield het weerbericht ons in de ban, dat we een westelijke wind gingen krijgen was ondertussen duidelijk. De windkracht zou dus gaan bepalen of het Vlissingen of uitvalsstek Neeltje Jans zou worden.

Toen we in de wagen zaten waren we er nog steeds niet uit, uit de wind op NJ, met een groot vraagteken wat vangst betreft of,…. Vlissingen waar het met 3 beaufort op kop koud zou worden maar waar we waarschijnlijk ( afgaand op de vangst van afgelopen weken ) onze scharren wel weer zouden vangen. Het werd uiteindelijk toch Vlissingen en omstreeks acht uur gingen de onderlijntjes voorzien van leeglopers en stukjes tap aan de haken te water.

Wat bleef het lang stil zeg, ik denk dat we er het eerste uur niet in slaagden één visje te vangen,… Toen zag Mario een erg diepe buiger en het takelen kon beginnen. De uiteindelijk vangst na deze mega beet was ook echt mega, maar niet helemaal wat we ervan verwachten.

Vissen te Vlissingen
Enfin, de eerste fender van’t jaar was binnen

Toen begon het wachten weer,… Ik heb de hele avond 1 scharretje en vier? Wijtinkjes gevangen, Mario had drie scharren, ook enkele wijtinkjes en een mooie fender dus :-D. ’t zal gedaan zijn met de wintervisserij vrees ik.

Vissen te Vlissingen
Mario met één van de weinige doubletjes

Groetjes Jack

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. peter(fishguppy0 > februari 21, 2010

  Antwoord

  Hoi Jack en Mario, toch weer een visje kunnen scoren!
  Ben benieuwd of de vangst nog enigszins zal aantrekken bij de oplopende temperatuur?

  Groetjes Peter

 2. Hans > maart 1, 2010

  Antwoord

  Hey Maatjes,

  Leuk dat jullie ook voor Peter schrijven, hij zal het er druk mee krijgen jullie kennende (veel vissen en altijd schrijven).
  Zo hoort het!

  Groetjes,
  Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *