Home Gastvissers Huib, Kantvissen aan de Westerschelde

Huib, Kantvissen aan de Westerschelde

Advertenties

Hoi Peter,

Hier weer een kort berichtje van de westerschelde. Gister na werkzaamheden in de tuin nog even de tijd genomen om te gaan vissen aan de westerschelde bij Kruiningen. Het was 21.15 hoog water, om 18.30 op het gemak begonnen. Rond 19.00 een botje en een wijting. Om half 8 had ik 4 vissen. Tussen 20.00 en 21.00 liep het best goed niet echt kleine wijting, ook grote er tussen. Opvallend dat ik alle doubletten en de grotere op de dwarrellijnen ving en op de afhouders iedere keer 1 tegelijk. Ook degene die naast me stond ving meer op de dwarrellijnen. Om 22.30 gestopt en het totaal 25 wijtingen en 1 botje. Van de wijtingen waren er 10 boven de 27 centimer en ook dik, ze zijn hier zijn groter als op het strand.

Groeten,

Huib

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 24, 2016

  Antwoord

  Hey Huib, da’s lekker, een paar lekkerbekjes uit de achtertuin!
  Hopelijk komen de scharren ook snel.
  Groetjes Peter

 2. Nico > november 24, 2016

  Antwoord

  Hoi Huib. Leuk dat je nog tijd heeft gevonden om te gaan vissen. Wel veel wijtingen gevangen en weinig schar nog even geduld daar voor denk Ik. Jammer dat je géen foto”s van je vis sessie heb genomen maar toch een verslag heb ingestuurd.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. jack > november 24, 2016

  Antwoord

  Hoi Huib heb jij geluk ik vang hier achter mijn tuin niks daar vis ik altijd achter het net,toch gemakkelijk effen een uurtje vissen en de pan vol ik denk dat ik ga verhuizen ha,.

 4. Henry > november 24, 2016

  Antwoord

  Hey Huib,
  Super om te horen dat de wijting momenteel prachtige vangsten opleverd.
  Helaas moeten wij nogal een eindje kachelen voordat we bij het zilte sop zijn, daarbij is helaas door slechte weersomstandigheden ook ons boottripje, waar ik me hevig op verheugd had, uitgesteld. Maar wat in het vat zit verzuurt niet dus… Ook ik hoop op korte termijn samen met m’n maatje Jack, mijn eerste wijtingen van dit jaar op de kant te kunnen takelen om daarna thuis te kunnen genieten van een vers lekkerbekje.
  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *