Home Gastvissers Nico, eerste geepsessie 2019, aan Bruinisse

Nico, eerste geepsessie 2019, aan Bruinisse

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden.

Eindelijk was het weer zo ver om op de geep te gaan vissen de eerste keer van het Jaar. En met me broer hadden wij samen afgesproken waar we wilde gaan staan gepen en deze keer was het bruinisse nu Wij kwamen daar aan tegen 12.50 en gingen we de hengel gereed zetten en viste wij met stukje geep als aas. De onderlijn ging tegen 13.05 richting het zilte nat toe en was het afwachten of wij samen een geep naar boven konden halen . Nadat Jan dat stukje geep had vervangen met een kleine spiering er aan kreeg hij na 5 min beet gelijk maar deze zette niet door ook was de geep [ kleine aan het springen ] dachten wij nu ga het gebeuren dus mooi niet wel had Jan op 4 uurtje vissen toch 5 keer beet gehad maar niks gevangen en ik zelf 1 keer beet. En tot mij verbazing kreeg ik tegen 16 .00 een mooie beet en daar zat toen de eerste Geep er aan van het Jaar.

Nico, eerste geepsessie 2019, aan Bruinisse

Met me broer is het altijd een wedstrijdje wie de eerste vang en dus was Ik het weer en dit gebeurd bijna iedere keer als Wij er op gaan vissen en zei Ik dat hij nu wel de meeste mag gaan vangen van het Jaar. Ook kwam het water zeer hoog zie foto en moesten wij de spullen zo snel mogelijk op een veilig plaatsen zetten om niks nat te laten worden.

Nico, eerste geepsessie 2019, aan Bruinisse

Wij hebben maar totaal 4 uurtjes gevist omdat er op het water veel schuim dreef en dit te doen was en er komen nog genoeg geep dagen als het water er beter uit zie dan en hopelijk met meer geep naar de kant ook dan.

Nico, eerste geepsessie 2019, aan Bruinisse

Groetjes De Zeehondentemmer, Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 18, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, een dikke proficiat, met de eerste van het jaar! Dat er nog vele moge volgen! De foto met de geep is bijzonder mooi gelukt!

  Groetjes Peter

 2. jack jozen > mei 18, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan jullie zijn er toch weer lekker een dagje wezen ontspannen. Je hebt een mooi verslag gemaakt Nico met mooie foto,s en nog een mooie geep dit is het begin van het seizoen he dat er nog veel mogen volgen ook voor Jan .groetjes Jack.

 3. hugo > mei 18, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Weer een leuke visdag gehad met je broer Jan en mooie foto’s van genomen, en dan de eerste geep van het jaar vangen gezellig toch!
  Veel succes bij jullie volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 4. Rob Torsk > mei 18, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan.
  Altijd leuk om geep te vangen,alleen jammer van de missers.
  Misschien moet je het eens proberen met ‘silkekrogen’.Dit is een soort zijde garen waardoor missers tot het verleden behoren.
  Ik heb ze gekocht bij Robby Fish in Wommelgem,maar misschien worden ze hier ook verkocht.

 5. Nico > mei 18, 2019

  Antwoord

  Hoi visvrienden. Allemaal bedankt voor jullie leuke reactie op mij verslag .En Rob ik zal hier eens kijken of ze dat ook hebben in de viswinkel bedankt.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 6. huib > mei 18, 2019

  Antwoord

  Hey Nico,

  Leuk verslag weer, en je kan het ook nog eens aan de bekende stekken aan de westerschelde proberen daar zitten er meer.

  Gr Huib

 7. Henry > mei 19, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Terug van mijn korte vakantie weer meteen genieten van het verslag over jullie geepvisserij. Na wat missers toch een mooie geep aan wal kunnen takelen, het is al ’n lange tijd geleden dat ik met m’n maatje Sjakie deze vissoort belaagd heb lijkt me leuk om dit toch ook weer ‘ns op te pakken. Proficiat met het 1e exemplaar en dat er nog vele zullen volgen!!!

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *