Home Gastvissers Weekje vissen met Huib

Weekje vissen met Huib

Advertenties


Hey Peter,

Hierbij een kleine overzichtje van de vangsten afgelopen weken. Ik heb niet erg veel gevist de laatste tijd omdat ik vaak andere dingen te doen had maar toch nog een paar keer tijd kunnen maken.

Vorig jaar ben ik begonnen met het vissen op zeebaars met kunstaas, al moet ik deze techniek nog verder onder controle krijgen wist ik er enkele te vangen met de shad (zie foto).

Weekje vissen met Huib

Het is gewoon heel veel uren maken, maar als je er één vangt op kunstaas maakt dat het helemaal goed. Het is gewoon een prachtige visserij… Ook nog 2 keer met de strand hengels op pad geweest. 1,5 week terug een paar uur aan Wemeldinge (beschreven door ” visgidsoosterschelde”) , daar had ik 1 kreeft, 1 tong, 1 bot en een 2 draderige meun.

Weekje vissen met Huib

Als aas had ik zagers en leeglopers. Gisteravond aan Domburg gestaan (achter de golfbaan) van 20.30 tot 00.45. Zover je kon kijken stonden vissers. De kleine vakken precies onder de trap was nog een plekje vrij en daar ben ik gaan staan. De vangst was niet vet 1 zeebaars(je) en 2 tongen waarvan 1 maats.

Weekje vissen met Huib

Weekje vissen met Huib

Als aas heb ik leeglopers gebruikt. Diegene die naast mij stond had 2 kleine botjes en die daarnaast 1 tong, 1 zeebaarsje en 3 botjes. Die persoon kende ik toevallig ook nog, het was een oud collega van de td bij lambweston waar ik drie jaar vakantiewerk heb gedaan. Rechts van mij stond iemand die had 1 tong. Komende 2 maanden gaat de fabriek waar ik nu werk stil voor onderhoud, ik moet dan 4 dagen werken(12 uurs diensten) en 4 dagen vrij. Dan heb ik waarschijnlijk wel meer tijd om te gaan vissen als het mee zit. Vangst bericht stuur ik weer naar je op.

Ik zag dat Ludo 5 november nog een aantal plaatsen vrij had om te ankervissen ik ga me daar voor aanmelden.

Groeten, Huib

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 16, 2011

  Antwoord

  Hoi Huib,
  dank je voor je leuke bericht en ik ben blij dat je weer wat meer tijd krijgt om te vissen!

  Groetjes peter

 2. Huib > september 17, 2011

  Antwoord

  Hey Peter,

  ik heb gister nog even aan de Oosterschelde mn aas opgevist. geen vis maar wel een kreeft van 1,5 kilo ! Blijkbaar zit er veel kreeft want mn lijnen waren 2 keer afgeknipt.

  https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/photo.php?fbid=192045370866622&set=a.192045367533289.45919.100001834825389

 3. hans > september 22, 2011

  Antwoord

  leuk verslagje Huib en nog wat gevangen ook. perfect toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *