Home Gastvissers Waterweg met Atos

Waterweg met Atos

Advertenties


Beste Visvrienden,

Vorige week vrijdag wiste vissen in de waterweg ben begonnen met vissen om 18: 45 tot middernacht. Bij de eerste draai had ik al direct een doublet bot één van 18 en één van 23 cm dus ik dacht dat begint goed. Toen een uur lang geen beet gezien , ook geen last van krabben want het aas bleef er gewoon aanzitten. Zat net denken om te gaan verkassen toen ik een mooie doorbuiger kreeg en hij voelde goed aan, was alleen bang dat mijn aaslijnen te dun waren want het was aan mijn hengel met de afhouders. Krijg hem met moeite binnengedraaid het was een gul van 59 cm en lekker vet, dat geeft een mens weer een goed gevoel.

Waterweg met Atos

Hengel terug gegooid en een half uur later weer een mooie doorbuiger die ik gelukkig ook aan de kant krijg dit was er één van 53 cm.

Waterweg met Atos

Verder nog een gulletje net aan de maat en nog een paar mooie botten van ruim 30 cm maar mijn fototoestel was leeg dus kon geen totaal plaatje schieten. Dus heb ik een heerlijk avondje gevist met een leuke visvangst wat al geleden was de laatste tijd was het enkel klein spul, waar je ook niet echt vrolijk van wordt met af en toe een uitschieter van een mooie vis

. Vangse en groeten Atos.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 8, 2012

  Antwoord

  Hoi Atos,
  wij zijn in de wolken met alwéér een nieuwe schrijver!
  Hopelijk krijgen we nog veel van die goede berichten van je en kun je meedingen naar een leuke prijs op deze site!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *