Home Gastvissers Visseizoen 2024 geopend

Visseizoen 2024 geopend

Advertenties

Hallo Fishguppyers

Eindelijk weer eens bericht uit Gouda.
Allereerst wil ik Peter ook hier nogmaals hartelijk danken voor de waardebon . Inmiddels is het ongeveer al weer een maandje geleden denk ik dat ik bij onze vriend Mario ben geweest om er weer zeer nuttige dingen  aan te schaffen . Altijd leuk om daar te komen en zeker als je dan ook nog eens gratis boodschappen mag doen. Nogmaals Peter , hartstikke bedankt .
En nu was het eindelijk weer zover dat de visspullen tevoorschijn mochten komen. Man man , ruim 4 maanden niet gevist , niet normaal.  Voor vandaag stond de federatieve op het programma in ’s Gravenzande voor plaatsing naar het NK. John zou aas voor me meenemen en bolussen dus dat zat wel goed. Om 8.00 uur een man of 8 van WSV-Reimerswaal bij elkaar en om 10.00 uur begon de wedstrijd .
Ikzelf stond naast een strekdam wat ik in het begin niet wist en me al gelijk een onderlijn kostte. De visserij kwam maar moeizaam op gang , tenminste waar ik zat . Na 1,5 uur was het eerste botje de pineut dus gelukkig de 0 weg en 14cm op de kaart . Even later een mooie bot van 29 cm en daar werden we ook blij van. En voor de rest bleef het angstvallig stil . M’n buurman had er inmiddels al 5 , bij elkaar ruim een meter. En het einde naderde . En jawel … 5 minuten voor het eindsignaal een leuke rammel op de hengeltop en een bot van 32 mocht op de kaart genoteerd worden. Totaal deze dag 75 cm vis.  Sjonge jonge , ben volgens mij nog nooit zo blij geweest met een bot. Naar mijn idee moest dit voldoende zijn om door te mogen naar het NK. En jawel , rond 17 00 uur doet John al een appje… jij bent door. Missie geslaagd.
Met visvriendelijke groet,
Eldert.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Fishguppy > april 13, 2024

  Antwoord

  Proficiat Eldert, het vissen blijft bij de selectie meestal een loterij, waar sta je, maar dan heb je toch goed gevist, chapeau met je plaatsing, hopelijk zijn er meer door van Reimerswaal,
  Grtjes Peter

 2. Nico > april 13, 2024

  Antwoord

  Hoi Eldert. Leuk om weer een verslag met foto’s te zien van je . En natuurlijk proficiat met je missie die geslaagd is. En ook veel plezier met de prijzen die je heb gekocht bij Mario.. Waar zie je dat nog dat Peter bonnen verdeel onder de winnaars Chapeau hier voor. Voor de volgende sessie veel succes toegewenst alvast dan..

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 3. Stefan > april 13, 2024

  Antwoord

  Hoi Eldert, dat heb je toch maar weer mooi gefikst!
  Die botten zijn bij wedstrijden bijzonder nuttige vissen.
  Alvast succes bij het nk.
  Groeten,
  Stefan

 4. Leen > april 13, 2024

  Antwoord

  Hoi eldert
  Proficiat mooi door naar de volgende ronde
  Het blijft nog steeds sprokkelen maar je bent in ieder geval door
  Groetjes.leen

 5. ies > april 14, 2024

  Antwoord

  Hey Eldert, toch lekker gevist en je geplaatst man, dat is lang geleden dat ik daar op het strand gevist heb en uh denk niet dat het er nog van komt. Maar proficiat en succes bij de volgende sessie.

 6. John Pieper > april 14, 2024

  Antwoord

  ha maat leuk je weer te zien sinds wild wedstrijd hsv reimerwaal leuk je verslag weer te lezen
  gefeliciteerd met je plaatsing laat de tongen maar komen heb ik liever dan bot

 7. Henry > april 15, 2024

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Na lange tijd de hengels weer vanonder het stof getoverd en meteen geselecteerd worden voor het NK da’s potverdomme gene kattepis, en zeker niet in deze tijden, PROFICIAT !! Zo zie je maar weer waar ’n bot al niet goed voor kan zijn, plaatsing voor de wedstrijd, en ach voor d’n ene visser is de bot kattenvoer maar m’n vismakker Sjakie kan van enkele botfileetjes ’n maaltje toveren waar iedere lekkerbek van gaat kwijlen.
  Heel veel plezier en succes bij je volgende visserij.
  Groetjes, Henry

 8. Jack jozen > april 15, 2024

  Antwoord

  Hoi Eldert
  Zo zie je maar weer waar een bot nie goed voor is straks word je nog Ned Kampioen door een bot daar wil ik dus geen slecht woord mee over horen Ha. Nog veul succes met de volgende wedstrilijden en vangsten want daar zitten wij ook op te wachten om 400 km te rijden voor niks dat word je op een gegeven ook beu
  Groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *