Home Gastvissers Vissen in de Europoort, Stefan

Vissen in de Europoort, Stefan

Advertenties

Hoi Peter en visvrienden,

Voor dit weekend had ik mijn zinnen gezet om zondag naar de noordpier te gaan, maar helaas gingen de weersvoorspellingen op vrijdag helemaal de verkeerde kant op met regen en een harde westenwind op zondag, dus dan maar wat anders verzinnen en met een zonnetje op zaterdagmiddag te gaan vissen.

Eerst wilde ik graag de fishguppy waardebon welke ik 1,5 week geleden op de post had binnen gehad besteden bij supercatch en uiteraard heb ik ook Mario gebeld voor 4 ons pieren.

Om 09.30 zat ik in de auto en om 10.15 uur was ik in st. Willebrord.

 

 

Ik had mijn zinnen gezet op een nieuwe hengelsteun en heb verder de hakencollectie aangevuld met mijn favoriete haken welke volgens mij alleen nog bij Mario in de winkel liggen.

 

 

Peter, nogmaals bedankt voor dit leuke initiatief!

Vervolgens was het tijd om weer in de auto te stappen en arriveerde ik even voor twaalven op de beoogde stek aan het beerkanaal waar ik 1,5 maand geleden best wat visjes wist te vangen.

 

 

Deze keer was het zoals verwacht een erg taaie visserij, het eerste uur was helemaal stil, maar gelukkig ving ik daarna een schar, in ieder geval dus van de nul af.

 

 

Er was erg veel vreterij en de 4 ons pieren vlogen er doorheen, in 4,5 uur was alles op.

 

 

Ook deze keer kwam er soms wat levends uit het water wat tussen de ankers was blijven vangen.

Slikzagertjes, mini zeesterretjes en iets wat leek op een kruising garnaal/worm…

 

 

Om 16.30 uur ben ik op gaan ruimen en hopelijk kan ik de volgende keer wel richting IJmuiden want ik ben er van overtuigd dat ik daar wel wat meer succes kan boeken.

Deze keer dus maar 1 visje weten te vangen, het kan niet altijd feest zijn.

Met vriendelijke visgroeten,

Stefan Groenheide

 

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Fishguppy > maart 12, 2023

  Antwoord

  Goede.orgen Stefan, ondanks de mindere vangst en niet kunnen vissen op de beoogde stek, toch weer de moeite genomen voor alweer een mooi verslag, daarvoor bedankt en een dikke chapeau!
  Leuk om te zien wat je bij Mario hebt gekocht, een leuke besteding zou ik zeggen!
  Tot de volgende!

  Grtjes Peter

 2. Nico > maart 12, 2023

  Antwoord

  Hoi Stefan. Toch leuk dat je de moeite heb genomen om eens te gaan proberen. Om een visje naar boven te halen ook dat het nu momenteel nog niet goed ga. In ieder geval een leuke foto’s gemaakt en met een mooi verslagje er bij ook. En een mooi hengel standaard met haakjes gekocht van die Waardebon die Peter naar je toe heeft verzonden. Een zeer mooi gebaar van Hem en ook Ik heeft deze gewonnen en binnen heb gekregen. En voor de volgende keer meer succes toegewenst alvast dan.

  Groetjes de Zeehondetemmer.

 3. Leen > maart 12, 2023

  Antwoord

  Hoi Stefan
  Je bent een van de weinige de laatste tijd die de moeite neemt om te proberen een visje te vangen
  Een echte volhouder
  Helaas lees ik overal dat de vangsten diep triest zijn
  Ik kan mijzelf er ook niet toe aanzetten om naar de waterkant te gaan
  Hoop dat dit snel veranderd
  Groetjes.leen

 4. ies > maart 12, 2023

  Antwoord

  Hey Stefan, dat is een mooie besteding voor de Fishguppy waardebon, dan nog een dag vol op in de zon zitten , waarbij je dan de eerste verkleuring in het gezicht krijgt en vitamine D opslurpt . Zulke dagen zijn zelfs zonder noemenswaardige vangst geen straf. wel leuk van de bijvangst denk dat je het met verbazing bekeken hebt. Voor de volgende sessie uiteraard meer vis toegewenst en uiteraard meer beweging op de toppen . Groetjes Ies

 5. Eldert > maart 12, 2023

  Antwoord

  Ha Stefan
  De volhouder blijft gaan he . De betere tijden zijn in aantocht, nog even geduld . Leuk verslag weer gemaakt en weer heel leuk boodschappen gedaan . Zelf mag ik binnenkort ook , alleen het ontbreekt me nu aan tijd . Maar de voorpret is dan gewoon wat langer he . Succes de volgende sessie ,
  Groeten Eldert

 6. Hugo > maart 12, 2023

  Antwoord

  Hoi stefan,
  Ik denk dat jij de enige bent dat op avontuur gaat.spijtig dat je niet naar je beoogde stek kon gaan.Het is niet het beste moment om een visje te gaan verschalken, maar wie niet gaat zal het ook nooit te weten Komen h├Ę, In ieder geval een lekker dagje kunnen vissen en kunnen schoppen met de gewonnen fishguppy bon. Veel succes bij je volgende sessie.
  Groetjes Hugo

 7. Jack jozen > maart 13, 2023

  Antwoord

  Hallo Stefan.
  Jammer dat het ook deze keer weer niet wilde lukken de vangsten zijn over de hele lieni bar en boos .Maar je hebt toch ook weer een mooie standaard er bij super dat Peter ieder jaar weer het vissen weer een extra stiemulans geeft Ook Henry en ik zelf hebben onze waardebon binnen wij wilden ook naar Mario gaan maar we moeten het nog even uitstellen want Henry is door zijn rug gegaan hopelijk duurt het niet te lang want ik heb ook de viskriebels.
  Heel Veul Groetjes van Jack

 8. Henry > maart 14, 2023

  Antwoord

  Hey Stefan,
  Toch tegen beter weten in de reuk van het zilte water op gaan snuiven getuigd dat je een echt vissershart hebt. Dit keer als vangst een prachtige hengelsteun en prima haken, dit alles door de gift van Peter die hiermee toch vissers probeert te motiveren om hun belevenissen aan de waterkant met ons te delen.
  Was de instroom van vis net zo talrijk als de instroom van asielzoekers dan zou ieder er wel in slagen om wat aan de haak te krijgen maar helaas, dat blijkt niet zo te zijn. Zoals Sjakie zegt heb ik momenteel op onverklaarbare reden veel last van m’n rug, een ding is zeker, dat komt helaas niet van het uit het water takelen van dikke zware gullen. Ik denk dat iedereen met smart zit te wachten op berichten dat er links en rechts weer wat gevangen wordt waardoor de motivatie om de reis naar het zilte sop te gaan maken weer aantrekkelijk wordt.
  Uiteraard wens ik je veel plezier en succes bij je volgende visserij
  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *