Home Gastvissers Nico, de Zeehondtemmer, sessie geep, Zijpe

Nico, de Zeehondtemmer, sessie geep, Zijpe

Advertenties

Hey Peter.

Vandaag ben ik weer weg geweest om te proberen de eerste geep te vangen Want met Jan is het altijd een wedstrijdje wie de eerste vang. Welnu Jan zat bijna de gehele Dag op het voetbal veld en dit gaf mij de kans om het nu te proberen. Ben deze keer naar Zijpe toe gereden en kwam daar aan tegen 8:45 en de hengel gereed gezet met een onderlijn Van bijna twee meter er aan klein loodje onderaan. En als aas gebruikte ik zoals gewoonlijk een Stukje geep ook was er nog niemand zo vroeg en kon ik gaan zitten waar Ik wilde. Tegen 9;00 Ging de onderlijn richting het zilte nat toe en was het afwachten of de geep aanwezig was. En Dat was in ieder geval want toen Ik stukjes hout in het water gooide sprong er kort daarna een Geep er over. Ik heb welgeteld drie keer beet gehad niet door zetten en pas ving ik om 11;45 mij Eerste geepen de tweede pas tegen 12;30 en was de missie geslaagd .

Nico, de Zeehondtemmer, sessie geep, Zijpe

Ook heb Ik nog een foto gemaakt En dat zo maar kan drijven op het water…

Nico, de Zeehondtemmer, sessie geep, Zijpe

Ook heb Ik twee foto’s gemaakt een met de camera en een met Mij mobiel om te kijken welke is goed gelukt en ook veel vuil aan de oppervlakte en geen stroming en daar Moet de geep er wel van hebben. Uiteindelijk gestopt tegen 13:45 en terug naar huis gereden en de spullen Op geruimd voor de volgende keer en dan hopelijk met meer foto’s van de geep er op en van me zelf.

Groetjes De Zeehondetemmer

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 13, 2018

  Antwoord

  Hey Nico, de 0 is eraf, mooi en hopelijk volgen er nog vele!
  Je had zo te zien mooi weer, ook belangrijk.

  groetjes Peter

 2. jack jozen > mei 14, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico super je eerste geep hopelijk volgen er dit jaar nog veel meer ,ik vind de foto,s allemaal mooi hopelijk kunnen we nog jaren lang genieten van jou verslagen ,groetjes Jack.

 3. Jack Peelman > mei 14, 2018

  Antwoord

  Haha Nico, daar heb je Jan netjes de loef afgestoken !!! Dit jaar heb jij de eerste in alle geval 🙂

 4. Nico > mei 14, 2018

  Antwoord

  Hey Jack. inderdaad en Hij zei dat komt nog goed en dat hij dan de meeste vang maar ik ben in ieder geval met de eerste weg. Ook Jij nog bedankt voor je reactie leuk Man.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 5. Henry > mei 14, 2018

  Antwoord

  Hallooooo Nico

  Leuk om te horen dat er weer geep aan wal getrokkewn wordt. Toch weer efkes een hele andere manier van hengelen dan op de platvis.
  Hopelijk takel je de volgende sessie meer exemplaren op de kant zodat je ook het thuisfront kunt verwennen met ´n lekker maaltje vis!!! Vang ze……
  Groetjes, Henry

 6. Nico > mei 15, 2018

  Antwoord

  Hoi Henry. Ook Jij nog bedankt voor je reactie op me verslag en ga me best er dan voor doen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *