Home Gastvissers Wrakvissen werd vissen op de Maasvlakte, door slecht weer!

Wrakvissen werd vissen op de Maasvlakte, door slecht weer!

Advertenties

Hallo visvrienden,

Ik ben best wel blij met fishguppy, want het geeft mij de gelegenheid uiting te geven aan mijn visbelevenissen zonder het moeten opstarten van een blog of vlog of twitter of hoe die modernismen allemaal heten.

Omdat fishguppy mij heeft geholpen , zonder het te weten, bij het opnieuw oppakken van een oude hobby, wil ik wat terug doen door af en toe een verslagje in te sturen.

Daarnaast is Peter gewoon een aardige vent om mee te vissen dus is 1 en 1 nog steeds 2.

Vandaag zouden wij eigenlijk met een mooie boot gaan wrakvissen, maar dat werd eerder deze week door de schipper, wegens slechte weersverwachtingen, afgelast. Iedereen was natuurlijk zwaar teleurgesteld, maar ik denk dat de schipper wel gelijk heeft om niet uit te varen met golven van 2 meter.

Nou heb ik echter een paar collega’s, Jan, Manfred, Gerwin, Frans en zijn zoon Daan, die zich blijkbaar door een paar hagelbuien en dergelijke absoluut niet van de waterkant laten weghouden en dus vandaag gewoon wilden vissen. Wij hebben het geluk aan de Maasvlakte te werken en een fijne werkgever te hebben die het goed vind dat wij vanaf de bedrijfsterreinen vissen.

Nou dat heeft vandaag, ondanks het slechte weer, tot een uitstekende visdag geleid. We waren met 6 man en hebben ieders ruim 20 maatse scharren en enkele mooie zeebaarzen gevangen, hoewel dit 60 plus zeebaarzen waren zwemmen deze allemaal weer.

Het vangen van deze zeebaarzen verraste en verbaasde ons allemaal:: ze beten namelijk op een frisse zeepier op een platvisonderlijn ! Het zijn misschien geen enorme aantallen , maar we hebben genoten van elkaars gezelschap, van een biertje en een oorlam en volgende week hopen we wel van de wrakvistocht te kunne gaan genieten.

Indien dit door het slechte weer toch niet lukt, dan gaan we eigenijs toch weer van de kant vissen. Groetjes vanaf een koude en winderige Maasvlakte

Met vriendelijke groet,

Willem van der Vlies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 24, 2016

  Antwoord

  Hey Willem,
  leuk dat je kan uitwijken op zo’n manier!
  Zou ik ook wel willen!

  Groetjes Peter

 2. jack > april 25, 2016

  Antwoord

  Dat was pech Willem geen wrakkentocht volgende keer beter,maar goed dat je zo,n goeie werkgever hebt dat heeft de dag nog goed gemaakt ,mijn werkgever doet dat niet, ik moet mijn aow afgeven en daarbij nog stofzuigen ook gr Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *