Home Gastvissers Zeebaars visserij, Ahmed Nijmegen

Zeebaars visserij, Ahmed Nijmegen

Advertenties

Beste Peter

Hoe gaat het met jouw en heb je lang niet gesproken..Wou even laten weten dat ik me eigen heb verdiept in de Zeebaars visserij en dat ik in korte tijd vooruit ben gegaan en veel heb geleerd van veel zeebaars vissers in voornamelijk Rotterdam die met kunstaas vissen…

Zeebaars visserij, Ahmed Nijmegen

Zeebaars visserij, Ahmed Nijmegen

Zeebaars visserij, Ahmed Nijmegen

Dus bij deze laat ik je mijn vangsten zien wat ik aan doen ben de laatste tijd en hoop dat we een keertje samen kunnen gaan vissen binnenkort. ..

Gr Ahmed Nijmegen.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 3, 2017

  Antwoord

  Hey Ahmed, wat leuk, na vele jaren weer eens een bericht van jou! Mocht je nog vaker berichten insturen, dan graag de foto’s in horizontale positie en liever geen staande foto’s, omdat ik daar heel moeilijk een logo van kan maken!

  Groetjes Peter

 2. Alain Tulleneers > oktober 3, 2017

  Antwoord

  Heeey Ahmed
  Toch iets opgestoken van die mannen.
  Mooie foto’s met mooie vissen.Grt.Alain

 3. Ahmed > oktober 3, 2017

  Antwoord

  Dankjewel maar blijven leren en andere dingen leren vooral zeebaars vissen met kunstaas is echt leuk…Heb zeker veel geleerd van Mehmet büyükyılmaz op YouTube en Raymond Orizand en nog veel meer mensen die wil ik ook bedanken voor hun info…Ahmed Chanani Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.