Home Gastvissers Zeebaarzen met Jack

Zeebaarzen met Jack

Advertenties


Hey Sportvissers,

Dit weekend is vismaatje Sjaak weer eens in Yerseke, er werd dus afgesproken om met z’n allen weer eens te gaan zeebaarzen. Uiteindelijk moest Mario verstek laten gaan, een pijnlijke rug belette hem deel te nemen aan een kunstaas sessie. Hans ging met zijn bootje een poging wagen en lag slechts op enkele honderden meters van onze kantstek geankerd.

Mick en Sjaak waren er reeds om 20.30u., ik kwam een uurtje later. In de tweede worp ving ik m’n eerste baarsje op een Gt9 bubbelgum shad, een aasje dat me de rest van de avond vis zou gaan opbrengen. Mick ving al eerder een fintje op een Wild Eye Minnow plugje van Storm, helaas verspeelde hij hem enkele meters voor de landing in het nog steeds massaal aanwezige bessenwier. Ook Sjaak ving na enkele worpen een baarsje met een 40cm. zowat de gemiddelde maat van de avond.

Ondanks het schitterende weer en de toch wel voldoende aanwezige baars was het weer niet echt simpel vissen, vooral de reeds eerder vernoemde immense hoeveelheid wier op en in het water zorgden daarvoor. Dat de baars er echt wel is mocht vooral ik aan de lijve ondervinden, ik ving er gespreid over de avond negen, drie ervan mochten terug zwemmen wegens te klein, vijf waren aan de maat tot 44cm.

Ik miste kort na elkaar twee erg mooie vissen die vlot door de slip gingen,… erg jammer maar gelukkig was het de derde keer wel prijs, een mooie baars van 57cm., bij 1.760kg, vervolledigde mijn lijstje van gevangen vissen. Een beetje zonde dat mijn maatjes zo goed als visloos bleven, ook Hans die een eindje verderop geparkeerd lag met zijn boot bleef zonder vis, voor mij was de avond echter helemaal geslaagd.

 Zeebaarzen met Jack

De specialist

Groetjes,Jack Peelman Pro Staff St-Croix Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 10, 2010

  Antwoord

  Hoi Jack, mooi resultaat weer!

  Groetjes peter

 2. dave > juli 11, 2010

  Antwoord

  he jack.
  Ben op zoek naar deze shads, maar kan niet vinden, helaas.
  Mooie baarsen.

 3. Bert > juli 11, 2010

  Antwoord

  @ Dave

  Ben je op zoek naar de Gt shads? Of in die bepaalde kleur?
  Delalande GT 9 kan je vinden bij Hengelsport Van der Poel Yerseke of bij Bass Hengelsport Colijnsplaat.

 4. Jack > juli 11, 2010

  Antwoord

  hey Dave,

  De GT9 bubbelgum is vanaf eind volgende week verkrijgbaar bij Van der Poel, de kleur Sandra is momenteel reeds verkrijgbaar.

  mvg,
  Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *