Home Gastvissers Arno aan de Waterweg

Arno aan de Waterweg

Advertenties


Hallo Peter en medevissers,

Zoals beloofd eens een vangstberichtje van mij hier, lees ik mezelf misschien ook eens !

Na een drukke Zaterdag..had ik Zondag opeens een gat in mn schema, maarrrr!!..géén aas!! Herman Wildenberg ( Eurovisser) eens gebelt, die stond bij Maassluis te vissen, en had zowaar aas over, mooi meegenomen dus, Erheen gereden, en Herman stond in zn uppie over het hoge heen heel leuk te vangen, een schar of 20 met 1 hengel, dus dat beloofde wat. Van hem een stuk of 50 pieren gekregen, en op de terugweg nog even langs het havenhoofd Vlaardingen gereden, daar stonden 2 vissers die veel bot, en een enkel scharretje vingen. Mijn terloopse vraag of ze misschien wat aas overhadden werd ruimschoots gehonoreerd, ze gingen toch stoppen, en er bleef ruim een pond zagers over, die ik dolblij in een krant meenam.

Maatje Jaco ( de medicijnman) maar even gebelt, en die had er ook wel zin in, dus om 1 uur stond ik aan de waterkant, echter het stroomde zo hard dat het water nog gewoon golfde erdoor, dan weet je dat het nog even zinloos is, boterhammetje eten op het het gemak optuigen maar. Even later arriveerde Jaco, altijd gezellig.

Arno aan de Waterweg

Kwart over 2 de eerste hengel erin, het lood hield , na een 10 minuten opgehaald, en het eerste doublet mooie scharren kwam boven, dit ging zo een poosje door, doubletten, een enkel triplet. opeens weer harder stromen, beetje onverklaarbaar.

Arno aan de Waterweg

Dit hield weer een half uur aan, en toen kon er pas weer gevist worden, echter de beet was er een beetje uit, net als het fanatisme bij ons. Al met al in 2 1/2 uur tijd 23 scharren en 2 botten gevangen, en Jaco ook zoiets, in tijden niet zoveel schar bij Maassluis gevangen.

Hopelijk houdt het een paar weken aan zo.

Groeten,

Arno Koman

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > april 11, 2014

    Antwoord

    Hoi Arno,
    ben er blij mee! Leuk geschreven en leuk gevangen, wat zou ik nog meer willen?

    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *