Home Gastvissers Arno, vissen aan de Waterweg

Arno, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Zaterdag 11 juni eens gaan vissen op de waterweg, was inmiddels al heel lang geleden. Gerard gebeld of die toevallig zin had om mee te gaan. Gerard had al een week vissen achter de rug maar was geen probleem, en nam aas mee vanaf vakantie. Ronde 18.00 vertrokken en komen ruim op tijd aan, hoog 21.30. Bij aankomst stond er een visser en die vertelde dat de vangst slecht was. Hij had een paar botjes gevangen. De eerste paar uur verliepen rustig, Gerard ving een botje en even daarna een paling van 40 cm. Rond hoog viel de stroming even helemaal weg en kreeg ik een flinke klap op de hengel. Voelde meteen zwaar en was een mooie tong van 37cm.

Arno, vissen aan de Waterweg

De kop was eraf. Toen kwam de stroming en we verwachten dat de tong wel los zou komen maar bleef rustig. Rond 21.45 een blijvend tikkende top. Was geen tong maar een dikke paling van 65cm gevolg de onderlijn in de knoop en een brok slijm eraan.

Arno, vissen aan de Waterweg

Nieuwe onderlijn en doorgaan. Rond 22.30 weet een tong van 26 cm. En nog een 4 tal palingen erbij welke retour zijn gegaan. Om 01.00 de spullen opgeruimd en terug naar Brabant gegaan. Of het nu kwam door het vele zoete water of de zwakke stroming tong was ver te zoeken. Volgende keer misschien meer geluk.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 20, 2016

  Antwoord

  Hey Arno,
  was niet echt best, zo te zien?
  Veel vast gezeten?

  Groetjes Peter

 2. Arno > juni 20, 2016

  Antwoord

  He Peter nee was idd niet best. Volgende keer een andere stek haha. Ik zat bijna niet vast. Gerard verschillende keren. Vele regen van de week ervoor misschien dat de vangst beïnvloeden. Verder was het wel lekker weer eens aan de waterkant. Binnenkort weer eens terug. Gr arno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *