Home Gastvissers Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg

Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg

Advertenties

Hey Peter,

Vrijdagavond 10-06 stond de koppelwedstrijd op het programma. Deze koppelwedstrijd is de 1e van 2 wedstrijden dus een soort competitie van 2 wedstrijden waarvan 1 aan het strand en 1 aan de dijk. Deze wedstrijd word voornamelijk gesponsord door Gebr. Boone. Vrijdagavond was het aan het strand te doen en wel aan Domburg. We visten van 21.00 tot 01.00, waarbij het rond 01.00 laag water was. Samen met Richard Boone was ik 1 van de 17 koppels dus stonden we met 34 man aan het strand.

Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg

De 1e draai had ik gelijk een botje op de kant, even later Richard ook een botje maar voor de rest was ons begin enorm slecht.

Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg

Waar anderen onder de kant hun visje konden vangen lukte het bij ons totaal niet. Om 22.30 draaide Richard een zeebaarsje op de kant, direct daarna weer een baarsje maar die koos 2 meter voor de kant weer voor zijn vrijheid.

Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg

De klok tikte door en om 23.45 hadden wij 3 visjes, terwijl we hoorden dat anderen er al 13 a 14 visjes hadden. Gelukkig voor ons dat opeens de scharren loskwamen en konden we het laatste uur nog een inhaalslag maken en eindigden we met 15 vissen toch nog in de top 5 van het klassement.

Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg

Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg

Hier en daar werden er mooie tongen gevangen.

Joost en Richard, koppelwedstrijd Domburg

Zaterdag 25 juni hebben we weer een wedstrijd met het team voor de penn korps competitie en deze word ook aan Domburg gehouden, hopelijk kunnen we dan ook de vis weer vinden.

Visrijke groet,

Joost de Dreu

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 20, 2016

  Antwoord

  Hey Joost, de tong wil nog niet echt loskomen?

  Gr Peter

 2. Nico > juni 20, 2016

  Antwoord

  Hoi Joost. Toch proficiat met je 5 plaats samen en dat het op het eind toch nog gelukt is. Om wat vissen naar boven te halen en dan nog mooie schar daar.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. Joost > juni 20, 2016

  Antwoord

  Hey peter,
  Neej de tongen willen zeker nog niet loskomen aan domburg. Er zit nog teveel andere vis denk ik. Dankje Nico, het was werken voor een visje. ☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *