Home Overige Besteding waardebon

Besteding waardebon

Advertenties

Hallo Peter en alle Fishguppyers
Dit keer geen vangstbericht maar een blijk van waardering voor Peter wat of hij allemaal voor ons doet .
Ik had nog steeds een waardebon liggen die ik van Peter had gekregen om te besteden bij Mario van Supercatch.  Nou had ik vanochtend zoiets van weet je wat, dat is mooi iets om vandaag te gaan doen. Altijd leuk daar en een geweldige zaak met een zeer uitgebreid assortiment.  Inmiddels zit ik al ruim 3 weken thuis na m’n operatie en eens even iets anders om de gedachten te verzetten leek me niet verkeerd. Ik loop al een poos met de gedachten om een andere hengel te kopen . Een paar jaar geleden heb ik de Vercelli enygma  besta gekocht maar bijna nooit mee gevist omdat m’n voorkeur toch naar de Penn hengels ging. Diverse keren had ik hier al gelezen over de Enigma Atlas dat dat zo.n geweldige hengel is en geweldig gooit dus daar mijn zinnen op gezet . Dus die vanochtend gekocht en m’n besta op MP gezet.
Gelijk wat spulletjes gekocht om de waardebon te verzilveren. Nou kwam ik een nieuw soort toplichtje tegen en die is naar mijn mening ideaal. Brand ongeveer 80 uren en geeft een zee van licht . Dat blauwe of oranje wat je ziet op de foto klik je op de hengeltop, lampje er in en klaar . Na afloop van het vissen keer je batterijtje om en is ie uit en klaar voor de volgende avond sessie . Is batterijtje leeg dan zijn deze los te koop. En dat voor 6 euro. Die breekstaafjes zijn dan omgerekend veel en veel duurder.
Klos draad erbij om onderlijnen te maken want die was van de week net opgegaan. Haakjes , altijd handig , en nog het een en ander .
Peter , nogmaals hartstikke bedankt , niet alleen voor de waardebon hoewel ik die zeer waardeer maar vooral ook voor al het werk wat je voor ons doet aan deze site. En ik denk dat ik namens velen hier spreek.
 Ik heb heerlijk geshopt , vaak doe ik dat online bij Mario maar zo in het eggie is toch veel leuker . En iedereen weet het   die Mario heeft echt verstand van zaken. En dat advies krijg je alleen als je daar in de zaak komt en dat heb ik ook gekregen bij de aanschaf van deze hengel . Ik weet niet of Mario deze site ook leest anders bij deze ook Mario bedankt.
Groet Eldert

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

18 reacties

 1. Fishguppy > mei 13, 2023

  Antwoord

  Eldert, mooi omschreven en dank voor de waardering, ik vind het inmiddels gewoon normaal, dat ik elk jaar wat prijzen beschikbaar te stellen, om een kleine en vooral gezellige competitie te houden.
  Grtjes Peter

 2. Stefan Groenheide > mei 13, 2023

  Antwoord

  Hoi Eldert, goed verhaal, daar sluit ik me bij aan en gefeliciteerd met de aanschaf van deze mooie hengel!
  Groeten, Stefan

 3. John Pieper > mei 13, 2023

  Antwoord

  Ha vis maatje, leuke vis spullen gekocht, wat de lichtjes betreft ik heb ze 2 maanden terug ook gekocht.
  zal een flinke lichtshow geven aan de waterweg als wij binnenkort onder genot van een Zeeuwse bolus de eerste tongen proberen te vangen
  groeten uit zeeland John

 4. Nico > mei 13, 2023

  Antwoord

  Hoi Eldert. Hij moet het toch maar doen nergens anders zie je dat een groot compliment daar voor. En wat je nieuwe hengel betreft heel veel vissen er mee gaan uit halen. Ook nog mooie spullen gekocht van de Waardebon .Wat dat lampje betreft heb ik ook en geef veel licht af in het donker..

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 5. Jack jozen > mei 13, 2023

  Antwoord

  Hoi Eldert.
  Je hebt er een prachtig verhaal van gemaakt het is inderdaad zo dat je met plezier naar Mario gaat als het voor mij dichterbij was zou ik er regelmatig binnen schieten. Hopelijk voor jou gaat het nieuwe visjaar een super jaar worden de tongen beginnen te komen.
  Heel veul groetjes Jack.

 6. ies > mei 13, 2023

  Antwoord

  Hey Eldert, dit is een leuk tussendoortje, ik sta volledig achter de complimenten wat betreft Peter en in gedachten zal ik dan ook vanavond weer op hem proosten met een zachte 12 jaar oude malt en uiteraard jij veel plezier en succes gewenst met je nieuwe spullen.
  Groetjes Ies

 7. Leen > mei 13, 2023

  Antwoord

  Hoi eldert
  Niet vissen en toch met je hobby bezig zijn
  Is ook een mooi tijdverdrijf
  Groetjes.leen

 8. Hugo > mei 13, 2023

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Proficiat met de aankoop van je nieuwe hengel, ziet er goed uit man.Daar ga je weer wat scheefsmoeltjes mee naar de oppervlakte takelen.Hier in Spanje kennen ze dit niet zo van die snoepwinkels voor de visser. Wat Peter betreft daar zijn we het al lang eens over een TOP gozer met het hart op juiste plaats. Geniet maar binnenkort van je trip met Marijn.

  Groetjes Hugo

 9. Henry > mei 14, 2023

  Antwoord

  Beste Eldert,
  Een mooi verslagje van je bezoekje aan de hengelsportzaak van Mario, en laten we eerlijk wezen, momenteel valt er meer te vangen in de winkel dan aan de waterkant!!! Hopelijk komt hier op korte termijn verandering in en worden de bezoekjes aan het zilte nat zoals voorheen beloond met ’n maaltje vis. Ik vis zelf in de donkere uurtjes nog steeds met de ouderwetse breekstaafjes waarvan de lichtopbrengst kwalitatief steeds verschillend is dus bij m’n volgende bezoekje aan Mario zal ik ook ‘ns door dat bakje graaien, bedankt voor deze tip. Ik wens veel plezier en natuurlijk de bijbehorende zwiepers op de top van je nieuwe hengel.
  Groetjes, Henry

 10. Peter(Fishguppy) > mei 14, 2023

  Antwoord

  Zoals een ieder heb ik ook mijn mening, sinds het gebruik van hoofdlampjes die afstelbaar zijn, heel ver, tot aan de overkant Waterweg of heel breed, gebruik ik geen irritante toplichtjes meer, is alleen een belemmering, wat mij betreft, gebruik ze al zeker 15 jaar niet meer, sinds ik gevist heb met Rob Slingerland, heb ik ook deze weg gevolgd. Ik heb 3 zeer goede hoofdlampen, met een gezamelijke accuduur van ruim 20 uur, dus voor mij geen gefluit meer en afwerpen door je lijn die er omheen slaat!

  Natuurlijk doet een ieder het op zijn eigen manier, zo ook met de werphandschoen, erg duur in aanschaf en als je een week naar Denemarken gaat, zijn ze nagenoeg versleten, je kan ook in de bouwmarkt de bull flex handschoenen kopen, met gecote vingers, je knipt hem zelf op formaat en je vist er ruim een jaar mee, voor er enige vorm van slijtage of inkepingen ontstaan, dit voor de prijs van 1,57€, dus 10 voor de zelfde prijs, het is maar een tip!

  Grtjes Peter

 11. Nico > mei 14, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter. Ik heb op beide top hengels een strip laten zetten. En als je daar de hoofd lamp op schijn geven die licht genoeg af. En dus geen lampjes meer op zetten kosten maar 10 euro per stuk bij de hengelzaak. Dus het is ook maar een idee dan.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 12. Henry > mei 14, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Ga op zoek naar de buli flex handschoen. De originele van Gamakatsu zijn inderdaad voor wat beteft de levensduur vrij kostbaar. Heb er bij de schoenmaker al eens ’n stukje leer op laten stikken maar hierdoor is de werpvinger een stuk minder flexibel en dit komt niet ten goede van de worp.
  Bedankt voor de tip, ook ga ik alsnog overwegen om de toplichtjes in z’n geheel te te verwijderen.
  Groetjes, Henry

 13. Eldert > mei 14, 2023

  Antwoord

  Mooi om te lezen hoe een ieder het op zijn manier gewend is. Zelf kan ik niet zonder de toplichtjes en ja , hoofdlamojes daar heb ik een tic van lijkt mij soms .
  Die werpvingers daar geb ik weer niks mee . Er ligt er een onder in m’n viskist . Nog nooit februikt en ik heb hem nog nooit nodig gehad ook . Terwijl ik al zolang ik me kan heugen met gevlochten lijn vis. Want
  voorslagen knopen …. vreselijk. Niet aan mij besteed , zeker niet aan de waterkant.
  Groet Eldert i

 14. ies > mei 15, 2023

  Antwoord

  lol ik kan mij het meeste vinden in het verhaal van Eldert
  Groetjes Ies

 15. Peter(Fishguppy) > mei 15, 2023

  Antwoord

  Eldert, dan vis je waarschijnlijk met whiplash? De gevlochten lijn die dikker is in werkelijkheid dan hij aangeeft?
  Ik vraag me wel af of jij alle vingertopjes nog hebt?
  Ik vis soms heel dun met wft gevlochten lijn en als je dan goed door gooit, zit er geheid een wond in je vingertop, tot bloedens toe.
  Maar als het jou goed af gaat, moet je zo lekker blijven doen, we lezen je verhalen veel te graag!!!

  Grtjes Peter

 16. ies > mei 15, 2023

  Antwoord

  Ik gebruik inderdaad whiplash 10 een zalige draad .De gevlochten lijnen die ik daarvoor gebruikte waren 18/00. de echte dikte van de whiplash weet ik niet, maar heb hiermee nog geen pruik gegooid en met de vorige lijnen heel vaak.
  Groetjes Ies

 17. Fishguppy > mei 15, 2023

  Antwoord

  Ies, in 2008 toen ik begon op de waterweg aan Maassluis viste ik ook met 10/100ste whiplash, wat volgens de kenners een ware dikte had van 20/100ste en toen viste ik ook zonder werpvinger en dat ging redelijk, behalve met regen, dan moest er een pleister op die telkens los liet, een goede werpvinger op maat bied dan toch een oplossing en met wft kun je niet zonder of je moet onderhands inwerpen.

  Grtjes Peter

 18. Eldert > mei 15, 2023

  Antwoord

  Poeh , ik zou zo niet eens weten wat ik precies op mn molens heb. De laatste keer heb ik 16/100 er op gezet en die dikte pak ik meestal volgens mij. En nooit geen problemen. En Peter, alle vingertopjes zijn bij mij nog intact hoor , misschien dat het komt door al het eelt wat er op vastgeroest is. Haha, ik zal voor de zekerheid volgende keer maar pleisters meenemen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *